Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

retrofit faruri e60 LCI pe non-LCI

sos

Recommended Posts

Ma intereseaza daca o sa functioneze balasturile si becurile de la vechiul far pe noile faruri. Noul far, cel de LCI, nu e complet echipat (ii lipsesc becurile si balasturile), dar pe el scrie ca foloseste becuri d1s. Pe farurile vechi am d2s. Daca pun balastul si becurile de pe vechile faruri o sa functioneze?

Ma intereseaza daca o sa functioneze balasturile si becurile de la vechiul far pe noile faruri. Noul far, cel de LCI, nu e complet echipat (ii lipsesc becurile si balasturile), dar pe el scrie ca foloseste becuri d1s. Pe farurile vechi am d2s. Daca pun balastul si becurile de pe vechile faruri o sa functioneze?

numi dau seama cum vei monta balasturile de xenon si becurile, deoarece este o diferenta la mufe la balasturi si la prindere si mufe la becuri...

si credema sunt scumpe a dracu sa iei balasturi de xenon oem chiar si second...eventual daca te legi la cap sa ii faci ceva modoficarii... incearca sa iei legatura cu userul Bogdanbalasa stiu ca el a facut ceva modificari de genul

eu stiu ca am incercat sa montez faruri d1s si nu merge deoarece difera balasturile, si am lasato balta... costa mai mult balastul pe un far decat tot farul

se pare ca pe masina erau d1s. am luat jos balasturile si le-am pus pe noile faruri. se potrivesc la fix. acum sper ca dupa resoftare sa functioneze. ramane de vazut ...

super tare...dar le-ai probat si nu merge??? mi se pare totusi ca farurile aste LCI ar trebui si modulul de lumini schimbat ca sa functioeze totul ca la carte!!!

L.E.

dar tu nu ai cumva 2 cutiute sub far??? una este balastul si alta calculatorul??? ai doar balastul??? la mine nu mai retin ce era cred ca era balastul ce nu potrivea...

Edited by sergiulean

modulul de lumini e comandat la grozadan. trebuie sa ajunga saptamana viitoare.

sub far sunt balasturile. alea le-am incercat si potrivesc pe noile faruri.

asteptam acum sa ajunga modulul, sa montam totul sus si sa mergem in reprezentanta sa facem resoftare.

kitul pentru retrofit oferit de BMW presupune schimbarea atat a farurilor cat si a stopurilor. nu pot fi schimbate independent cu acest kit.

toata treaba asta o fac pe masina unui prieten de-al meu. daca lui ii reuseste "transplantul" am sa imi fac si eu. momentan eu am montate doar stopurile de LCI cu niste module aftermarket (de care sunt multumit pana acum).

modulul de lumini e comandat la grozadan. trebuie sa ajunga saptamana viitoare.

sub far sunt balasturile. alea le-am incercat si potrivesc pe noile faruri.

asteptam acum sa ajunga modulul, sa montam totul sus si sa mergem in reprezentanta sa facem resoftare.

in caz ca nu te intelegi la reprezentanta pentru resoftare cautama sa iti dau datele cuiva din cluj ce se ocupa cu asa ceva...mia facut mie masina si este super ok raport pret calitate..

• 1 year later...