Jump to content

camera pe DN1 - permis luat de echipaj

bytzu

Recommended Posts

martea trecuta ma opreste la intrarea in sinaia echipaj; dupa ce dau actele, imi zice ca la camera de la comarnic am avut 121 km/h, si permisul ramane la ei; a facut PVul, am scris la mentiuni " lipsa agent constatator; lipsa proba foto; 1 km abatere", am refuzat sa semnez pvul; acum astept sa-mi vina acasa;

aveau voie sa-mi retina permisul, chiar dc nu ei constatasera fapta? unde fac contestatie, la ploiesti sau la sinaia? cum sa procedez, sa-mi iau avocat?

daca ti-a retinut permisul, trebuia sa-ti dea dovada.

Daca nu ai semnat PV-ul trebuia sa opreasca un martor.

hotaraste-te

a si inca o chestie (am mai spus pe forum)....frati'miu a castigat tot o amenda de viteza pt ca ploua in ziua respectiva.

conform legii si regulamentului de functionare a radarelor nu constituie proba daca filmarea se face pe ploia, ninsoare, ceata sau furtuna.

vb cu un avocat, ei stiu asta.

on-topic - roaga-te sa primesti PV in 15 zile ca altfel nu mai poti contesta PV-ul!

trebuia sa semnezi PV-ul ... si mergeai a doua-treia zi sa faci contestatie, si mergeai la Ploiesti si-ti ridicai permisul pe perioada procesului ...

azi am avut prima infatisare la Sinaia dupa ce mi-au luat tot acolo permisul ...

La Sinaia trebuie sa faci contestatie, la judecatorie. E undeva pe langa Hotel International.

si ce ai facut?

urmatorul termen pe 11 august ...

deci: m-a oprit echipajul, mi-a luat permisul, mi-a dat dovada; nu am luat pvul, a oprit martor, ala a semnat ca eu nu vreau sa primesc pvu; in pv am specificat ca nu este agentul constatator, foto si 1 km peste limita

acu astept sa vina pvu, ca sa ma duc cu el la contestatie...mai intreb la posta, mai astept...

Edited by bytzu

pai daca va credeti Sumacher, f bine va face, macar ganditi-va ca va sare un betiv in fata prin comune si-l mierliti si trageti toata viata dupa asta. un 79 km/h in localitate este mai mult decat suficient, in caz de ceva ai cat de cat sanse sa mai eviti, plus ca daca te ia radarul, nu ramai fara permis, platesti amenda. din cauza unor inconstienti ca voi care merg cu 120 km/h in localitate se inatmpla atatea accidente. v-ati luat bwm si sunteti regii soselelor!

nu sti cand ai nevoie sa mergi tare o data (te grabesti la un spital, pierzi avionul, iti naste nevasta) si trebuie sa fii antrenat. <_<

si ce rezolvi? poti sa ajungi mai repede la morga? sau sotia sa piarda copilul? pt ce? pt 5 minute avans?

nu sti cand ai nevoie sa mergi tare o data (te grabesti la un spital, pierzi avionul, iti naste nevasta) si trebuie sa fii antrenat. <_<

si ce rezolvi? poti sa ajungi mai repede la morga? sau sotia sa piarda copilul? pt ce? pt 5 minute avans?

eu glumeam.

eu glumeam.

deci e post la misto...trebuie sanctionat.. :)

Acum imi explic dece vedeam masini oprite de echipaje, dar nici picior de radar mobil...

Cel putin pentru camerele de la Comarnic centru de supraveghere si comanda e la Sinaia, pe varianta, la giratoriul de la Penny Market. Ce smecheri, stau cu ochii in monitoare si cum vad pe unul isi anunta echipajele.

pai daca va credeti Sumacher, f bine va face, macar ganditi-va ca va sare un betiv in fata prin comune si-l mierliti si trageti toata viata dupa asta. un 79 km/h in localitate este mai mult decat suficient, in caz de ceva ai cat de cat sanse sa mai eviti, plus ca daca te ia radarul, nu ramai fara permis, platesti amenda. din cauza unor inconstienti ca voi care merg cu 120 km/h in localitate se inatmpla atatea accidente. v-ati luat bwm si sunteti regii soselelor!

Cam asa sta treaba.

120km/h in localitate se numeste inconstienta.

mai nou pun echipaje pe traseu dupa radarele fixe.

ai depasit viteza in locul unde e radar fix... te sanctioneaza filtrul. cei de la centru comunica in permanenta cu echipajul.

motiv... multa lume nu ridica amenzile de la posta deci politia nu poate pune "puncte" pe permis... si asa raman doar cu amenzile trimise la fisc.

sursa sigura... spun asta ca banuiesc ca o sa posteze multa lume dupa mine si sigur se trezeste cineva care sa spuna ca nu e asa (a auzit de la un prieten care are un prieten... bla bla)

nb

eu acum trei saptamani am avut un drum de bucuresti si "din incultura mea" stiam ca toate camerele sunt oprite, deci am cam luat toate camerele fixe de la brasov pana la bucuresti via brasov si "le-am luat bine".

De oprit nu m-a oprit nici un echipaj de politie desi au cam fost pe traseu. Deci sa ma astept la un cadou acasa, sau ?? <_<

Pai... v-au vazut... incalcand legea... Nu? <_<

Oricum, la 121 kmh in Comarnic, ai scatait ceva franele, ca la 100 de metri de radar e virajul ala stanga, destul de serios, unde incepe urcarea pe Posada.

Bytzule, zi mersi ca nu ti-a iesit un pieton sau vre-o masina in fata pe trecerea aia de la Balaceanca, ca acum aveai alte probleme, mult mai mari...

Pai... l-au vazut... Nu? <_<

Oricum, cred ca a scatait ceva franele, ca la 100 de metri de radar e virajul ala stanga, destul de serios, unde incepe urcarea pe Posada.

Zi mersi ca nu ti-a iesit un pieton sau vre-o masina in fata pe trecerea aia de la Balaceanca, ca acum aveai alte probleme, mult mai mari...

Hai nu fi suparat, dau o bere pe 11 august :). A, si Decretul, ca sa dai examen sa ti se reduca din "pedeapsa".

daca la mine te referi, sa stii ca nu era panica, ca si daca imi iesea, puteam sa opresc ... ca toata chestia s-a petrecut la 70-80 km/h (in dimineata aceea schimbasem placutele de frana)...

si azi din Predeal pana la intrare in Sinaia un camion de 7,5t depasea doar pe linia continua ... unde erau organele?

si eu ca am calcat 1-2m de linie continua cand m-am retras din depasire repede m-au dat prin statie si m-au oprit dupa 9 km ...