Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

nu stiu care e46 e m bun 320d(an 2002)150cp,320i(an 2000)150cp

incepator.bmw

Recommended Posts

Salut

Ma puteti ajuta si pe mine.As dori sa cumpar si eu un bmw seria 3 e46,berlina,am gasit mai multe 320d 150 cp din 2002,320i 150cp din anul 2000 si 320d din 2000 136 cp,chiar si un 318 i dar nu prea ma incanta motorul asta,nu prea stiu nimic despre el.As dori sa stiu si eu care e mai bun 320d(2002)150cp,320i(2000)150cp.,318i(anul 2000(,320d(2000)136cp....care trage mai bine??care prinde suta mai repede?care e mai bun si ca consum...eu as vrea ceva care sa traga bine,dar sa nu ma omoare nici la consum prin oras.

Astept raspunsurile dvs.

Multumes,

Silviu

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pai cred k trage mai bine benzina dar diferenta de consum e aproape dubla.Adica dieselul consuma intre 7-8 l/100km in oras si benzina cam 14 l/100km in oras.

am inteles de la cineva si am vazut in cateva filmulete pe net ca acelasi motor de 2000benzina si motorina la 150cp ,ar fi cam la fel la demaraj...nush ce sa zic eu stiam ca benzina trage cel mai bine...dar daca imi iau motor de 2000 d la 150 cp nu vreau sa ma fac de ras cu el la semafor...plus ca e buna ideea la motorina ca are un consum mic fata de benzina,dar nu stiu care e diferenta...ms pt raspuns

pai cred k trage mai bine benzina dar diferenta de consum e aproape dubla.Adica dieselul consuma intre 7-8 l/100km in oras si benzina cam 14 l/100km in oras.

unde-ai scos tu consum de 7-8 % in oras cu 320d 150cp?

In legatura cu benzinarul, eu am 320ci 2200cm3 170cp si am consum mediu in Bucuresti pe Bc 14.5%, banuiesc ca nici cel de 150cp nu ia mai putin.

In alta ordine de idei, eu mi-as fi luat diesel dar coupe sau produs de prin 2004 parca si nu am gasit in Ro.

Sfatul meu sincer e sa mergi pe diesel, raportul performante/consum mi se pare imbatabil, mai ales in comparatie cu 320i 150cp(care e un 6 in linie parat).

Dc nu vroiam coupe to pe diesel mergeam si eu. Bafta la alegere!

LE: Pe hartie 320d il face praf pe 320i 150cp.

Edited by r0n1n

unde-ai scos tu consum de 7-8 % in oras cu 320d 150cp?

atat consuma un diesel de 150cp eu am automata si imi consuma 8,5 ...manuala 6 trepte ia 6,5- 7 % in oras ,

tu scoti 12% ? ma intreb pe unde mergi intr-un oras ca bucuresti in 4000 ture ??

dar un 320 d de 136 de cp trage cat de cat bine?

trage , dar acum depinde si ce vrei de la masina

adica sa nu ma faca tot felul de masini cum ar fi un golf de 105 cp sau cata are ca e si m usoara ca un bmw..si m gandesc ca e motorina,mai grea si ma face o masina cum ar fi golful asta de 105-110 cp cat o avea ala 1.6 de benzina

atunci nu mai luam in discutie un bmw de 2.0 .......ceea ce vrei tu este benzina de la 2.5, sau 3.0 diesel si stai in fata garantat ... chiar si cu 2.0 diesel de 150 cp sau 2.0 benzina de 143 cp stai in fata ....majoritatea masinilor au 140 cp

Golfurile cele mai multe au motorul de 105 cp si cele mai vechi IV au 90/110 cp ....cu seaturile leon e bataie de cap <_<

Edited by edy1092

ti-am mai spus ia un benzinar de 2,5 pune turbo si blowoff pe el si te dai linistit cu m3 il faci

tu de facpt ce vrei? masina sa te dai la linute ?

ca nu prea inteleg?

vreau o masina cu care sa nu ma arda orice masina cum ar fi un golf de 110cp,darr vreau si un consum bun

ti-am mai spus ia un benzinar de 2,5 pune turbo si blowoff pe el si te dai linistit cu m3 il faci

tu de facpt ce vrei? masina sa te dai la linute ?

ca nu prea inteleg?

vreau o masina cu care sa nu ma arda orice masina cum ar fi un golf de 110cp,darr vreau si un consum bun

poi si sa mergi degeaba si sa te dai liniute nu prea se pupa