Jump to content

Topic despre nimic

Romulus

Recommended Posts

merg cerculetele cu orice masina , mai ales cand vrei sa schimbi pneurile :) , eu vreau sa-mi iau BMW , seria 3 asta nou , e S U P E R B , chiar daca unii BMW-isti inraiti nu se acomodeaza cu noua imagine:) , totusi cu cat privesti mai mult masina vei descoperi noi elemente de stil si o curgere prefecta a liniilor caroseriei.... :blink:

Inteleg ca nu va place... :)

Si cele doua cauciucuri spate...

81902[/snapback]

Aha, ziceai tu ca vrei sa testezi cerculetele inainte de a-ti schimba pneurile ! :blink:

Exact asta am si eu de gand sa fac. Mi-au venit pneurile noi pe spate si inainte de a le schimba vreau sa le "afum" pe alea vechi !

A fost greu sa faci cerculete cu steptronic ?

In poza exteriorul pare in regula, doar interiorul e distrus.

Edited by paul

bravo......mai cateva dinastea si poate te luam la noi in club :)  :D

frumos!!!!!!!

De asta mi-era frica... Dar daca spui tu, mi-am atins visul... :blink:

ps: erai in S , D sau in manual?

81915[/snapback]

E60 are D, DS si M... :)

Eram in DS. Dar am incercat si in D si merge. Cu atat mai mult in M. M1 si pe urma o schimba el daca trebuie...

:)

E simplu cu Steptronic. Daca reusesti sa rupi aderenta, ceea ce nu e usor si s-o mentii, ceea ce este SUPER greu, totul e simplu. Problema e ca asfaltul super dur, mi le-a rontait ceva si pe cele de pe fata si asta a fost neplacut.

De cati cai/kg ai nevoie pentru asa ceva?Si de ce cuplu?

81931[/snapback]

nu exista standard pt asa ceva .....nu poti sa faci pe asfalt dur, adica nu poate masina......o muti pe nisip, gheata, iarba, schimbi gumele, pui ceva lebenitze si mere cu orice cotetz :blink:

nu exista standard pt asa ceva .....nu poti sa faci pe asfalt dur, adica nu poate masina......o muti pe nisip, gheata, iarba, schimbi gumele, pui ceva lebenitze si mere cu orice cotetz  :)

81933[/snapback]

Dar banuiesc ca nu merge cu Lada 1200...si nici cu E12 meu 518 nu merge pe asfalt :blink:

Dar banuiesc ca nu merge cu Lada 1200...si nici cu E12 meu 518 nu merge pe asfalt  :)

81934[/snapback]

am scris.......muto pe nisip sau iarba :) :) :blink:

ps : amu chiar cu lada cerculetze.......de fapt ce lada ? laditza de cules capsuni a lu spaniolu DAR VAI :D

si sa revenim la topic....SEFU se pot salva pozele sa nu ma trezesc ca sunt dat in judecata ca le-am dat la io stiu cine ...cas frumoase rau...adica nus multi care talpagesc asa E 60-ciul :)

81939[/snapback]

nu exista cadru legal sa reglementeze situatia asta.chiar daca ar exista.....este greu de,demonstrat :blink: (oricum nu se vad numerele de inmatriculare)