Jump to content

dejectii pasari

the rocket

Recommended Posts

daca folositi regulat ceara lichida sau solida de la sonax sau alt producator NU o sa mai aveti probleme, eu imi dau masina cel putin de 2 ori pe luna, pe timpul verii cu ceara lichida de la sonax si sunt multumit.

ps: mai nou mi-am comandat vs platinum <_<

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eu intai inmoi gainatul bine bine dupa care il sterg printr-o singura miscare.

am incercat sa-l sterg cand era semiuscat si am niste zgarieturi frumoase foc.

trebuie folosita apa din abundenta ... oricum ramne patat

eu am lasat masina 3 zile in parcare si am gasit-o cu usa de la sofer alba de pe plafon pana pe prag ...

parca pasarea aia a stat si ea tot 3 zile pe craca si s-a kkt pe usa mea non stop ...

Edited by alex77xax

ceva impotriva copiilor care au capse si nasturi la buzunarele din spate dar stau rezemati pe masini exista sau a celor care deseneaza pe masina cand este praf pe ea ??? <_< intr-o perioada aveam 5 inimioare pe capota si un text ionut+andreea :))))) creat perfect

Vreau sa-mi cumpar si eu ceara. Cum se da? E vreo metoda speciala?

NU.

speli masina, o ungi cu ceara (foloseste un burete de vase sa intinzi bine si uniform peste tot) o lasi ~5-10 min sa se usuce, dupa care incepi cu o carpa moale (cea cu microfibre este buna) sa freci pana dispare toata ceara si ramane masina curata.

Vreau sa-mi cumpar si eu ceara. Cum se da? E vreo metoda speciala?

NU.

speli masina, o ungi cu ceara (foloseste un burete de vase sa intinzi bine si uniform peste tot) o lasi ~5-10 min sa se usuce, dupa care incepi cu o carpa moale (cea cu microfibre este buna) sa freci pana dispare toata ceara si ramane masina curata.

Aha, ms! Pielea de caprioara (sintetica) e buna? Ca sa curat ceara, carpa tre sa fie umeda?

Si pe masina mea se kca pasari, si e destul de urat, dar sa ramana pete? La mine nu raman. O fi din cauza culorii..

si culoarea este importanta ...

pe cele de culoare inchisa se vede mai bine ...

A mea e gri (argintie) <_<

Edited by chriss

taie cablul, sigur este de la ceva retea de cartier cu cabluri ilegale... si apoi pui si o eticheta cum ca hotarare de la primarie <_<

p.s. am obs ca dupa mai multe spalari se duce de pe masina amprenta lasata de acid ... who know's .. poate nu ii asa grav ..dar enervant ii cand o stergi de apa dupa ce o speli si vezi toate urmele alea (mie imi creste tensiunea la 200-aia mica)

E mai nasol de cei care stau la mare!

Din cauza dietei, pescarusii au kkt mult mai acid decat restul sburatoarelor!

In Timisoara, un coleg de-al meu cu un Fiesta si-a lasat o saptamana un gainat pe capota.

Cand l-a sters...surpriza: era gaurica in vopsea pana la tabla!!

Eu chiar acum vreo 2-3 ore am curatat vreo 3 proiectile d'astea...uscate bine...

Am luat o bucata de servetel si l-am pus pe rahat, am dat cu apa si am lasat asa vreo 5 minute. Cand s-a inmuiat, am luat jos jmecheria si gata.... <_<

e bine de stiut tactica fiecaruia..eu unu dau cu dala de geam interior care face un fel de spuma il las 2 minute si miracol gainatzu dispare fara suparare.