Jump to content

Mercedes S-Class vs. BMW 7 Series

slacker

Mercedes S-Class vs. BMW 7 Series  

233 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Am deschis topicul asta sa aflu si parerea voastra . Nu am mai gasit discutii pe acest subiect, daca s-a mai discutat rog un moderator sa inchida topicul.

Parerea mea este ca S-class-ul de la Mercedes nu are nici pe departe rival in acest moment . :unsure:

Sunt grabit acum ,dar o sa revin cu informatii .

S-Class

:bashwall:

post-9463-1244984742_thumb.jpg post-9463-1244984749_thumb.jpg post-9463-1244984760_thumb.jpg

7 Series

post-9463-1244984723_thumb.jpg post-9463-1244984729_thumb.jpg post-9463-1244984735_thumb.jpg

Am fost zilele trecute la reprezentanta Mercedes si am studiat atent un S-Class. Nu am gasit un lucru oricat de marunt care sa nu mi se para perfect la masina asta. :)

Ieri am descarcat manulul pt. Mercedes S-Class si am ramas captivat ,nici nu mi-am dat seama cand am citi aproape 514 pagini .

Daca avem posesori de s-class sau seria 7 ( modelele noi ) ar fii interesant sa ne spuna si noua de ce au facut alegerea respectiva.

Sunt fan BMW, nuprea m-au atras niciodata mercedesurile ,dar totul se opreste la S-Class. <_<

Astept parerile voastre.

Edited by slacker

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am deschis topicul rog un moderator sa inchida topicul.

Nu am gasit un lucru oricat de marunt care sa nu mi se para perfect la masina asta. <_<

Sunt fan BMW,

si cum ai putea gasi un lucru imperfect doar dintr-o comparatie exterioara ???!.probabil iti place f mult designul , practic singurul la care ai acces , atat la seria 7 cat si la Sclass, iar aici nu poti fi decat subiectiv . La cum vad eu esti f impresionat de 2 videoclipuri !

si eu zic ca S-ul e tata lor....dar in ultima vreme mi se pare ca au cam adoptat si ei materiale mai low cost asa....

dar ca si design, parerea mea personala e ca 7-le arata mai bine...adica mie imi place mai mult!

S-u ala alb din prima poza chiar nu-mi place deloc...

Edited by Rhaziel

Ca aspect exterior si performante eu zic ca seria 7 este peste S-clas, dar ca finisaje interioare si confort mercedesul e mult peste bmw si asta o spun deoarece am avut ocazia sa ma dau cu un S-clase si am fost coplesit de finisaje si confort, in schimb motorul (un 3000d) nu prea m-a incantat, iar seria 7 am studiat-o la reprezentanta si interiorul cam lasa de dorit insa ca motorizare se stie <_<

si eu zic ca S-ul e tata lor....dar in ultima vreme mi se pare ca au cam adoptat si ei materiale mai low cost asa....

dar ca si design, parerea mea personala e ca 7-le arata mai bine...adica mie imi place mai mult!

S-u ala alb din prima poza chiar nu-mi place deloc...

Mercedes investeste 21 mld. dolari in tehnologiile viitorului

what's next ? :)

Pentru cerintele clasei din care face parte , eu consider ca S-ul e ideal , in sensul ca este foarte luxoasa si practic a realizat cel mia bun compromis.

Dar , ca si performante rutiere , 7-le nou e net superior.

Nu am idee cum se comporta pe drumul noul S-Class ,dar ca motorizare 65 AMG si..mai poate cineva sa mai zica ceva ? <_<

Edited by slacker

S-klasse e mult mai misto ca seria 7, imi place mult mai mult. Anteriorul model insa e mult sub E65.

Cel anterior nici nu se compara, dar cel nou mi se pare ca arata mult mai bine decat seria 7. Am avut ocazia de cateva ori sa conduc S klasse, si mi se pare superba. votat S klasse

• 1 month later...
Sal,sunt fan bmw ,dar NU fiti carcotasi,S e peste 7,aspect exterior-interor si chiar motorizari,ca e vb de e65,ca e vb de mod nou S e superb,7 e diplomatic....pacat ca S e cu vreo 15-20 mii euro mai scump...pacat asta la orice model s vs 7.Ex 745d cu S420...... 38-50 in sus,sau 35 individual cu S420 paket amg65 -60mii in sus..dc dc dc dc dc dc dc dc ddc ??????nu stiu=))

• 2 months later...

am condus S-Class si doar m-am urcat in seria 7, dar nu suporta comparatie nici ca design nici ca nimic.

seria 7 veche e net inferioara, nici nu suporta comparatie la nici un aspect. Seria noua 7 imi place mai mult interiorul dar exteriorul nu e pe gustul meu.

Daca ar fii sa aleg nici nu as sta pe ganduri- S-Class.

Am studiat puternic prb, iar noua S7 m-a dezamagit f. tare.

Intre S si 7 as alege S oricand, la motorizari similare.

S este definitia luxului. Pe langa multe gadgeturi pe care le au ambele masini, exista ceva pe care BMW pare incapabil sa creeze:

- niste scaune comfortabile, MOI!

Din cate stiu eu, BMW nu are nimic asemanator cu multicontur (se modifica forma cu perne de aer).

Chiar si scaunele "clasice" de la Mercedes sunt comfortabile, moi.

La BMW, cele "comfort" sunt de fier :)

- 4x4

BMW refuza cu incapatanare sa puna 4x4 pe 7!

Sincer, sa ai atatia cai putere doar pe spate e o aberatie. DSC lucreaza din greu sa nu pierzi aderenta.

Nici cu Merc nu imi e teama, ca la motorizarile de vf, nu ofera 4x4...