Jump to content

Adio PFV

slacker

Recommended Posts

Au trecut 2 luni de cand tu nu mai esti printre noi ,vreau sa stii ca nu te-am uitatat si nu o sa te uit niciodata .

Am postat abia acum pt .ca nu am mai intrat pe forum.Locul tau e aici printre noi . Mereu ai fost pasionat de BMW si viata a fost nedreapta cu tine cand BMW-ul ti-a devenit mormant.

Vreau sa stii ca o sa te respect mereu,tu m-ai invatat sa fac primul ban si daca nu ai fii fost tu eu nu mi-ai fii indeplinit visul sa imi cumpar BMW.

post-9463-1245011902_thumb.jpg post-9463-1245011912_thumb.jpg post-9463-1245011919_thumb.jpg post-9463-1245011929_thumb.jpg post-9463-1245011938_thumb.jpg

citez de pe un forum :

"Radeam de tine cand schimbai 1,2 si apoi 5 la Espero-ul tau cu pedale cu neon...radeam de aventurile tale de hacker cand mancam pui la tine acasa seara...cutreieram Buc*restiul dupa statii de emisie-receptie ca sa fii si tu in rand cu lumea...te tachina Cortez pe tine si pe Alex, pe astia cu "M5", cand cutreieram autostrada in Grecia...defilai mandru printre noi cu antena pe portbagaj...ne amuzam cu tine, Mafia Romena, impreuna in Kavos cand se fereau chinezii de masina ta neagra...zicea Tiger:"ce credeti voi,mai, credeti ca Florin e flayer?...el e Mafia Romena..."m-ai rugat sa am grija de Lucian cand ne-am despartit in Grecia, si am avut...si acuma ce faci,mai Florin?...ne lasi asa, pleci fara sa zici nimic? eu pe cine mai intreb la 10 noaptea unde e bateria la seria5?...cu cine mai mergem noi la vara in Grecia, MAH, ca te hotarasesi deja???...da-o naibii, mai Florin...Dumnezeu sa te odihneasca, prieten drag...sper ca de acolo din ceruri ai acces la acest forum si citesti ce-ti scriu prietenii tai, ramasi aici in lumea asta de 2lei.

un baiat care nu a suparat pe nimeni, niciodata...Dumnezeu nu-si alege decat oameni buni langa El...insa nu inteleg de ce nu tine cont ca nu e drept ca parintii sa-si ingroape copiii...

Dumnezeu sa te ierte!!!

"

OK, am gasit. Accident cu un BMW.

Politistii rutieri au declansat cercetari pentru a stabili cauza exacta a producerii accidentului. Din primele verificari se pare ca vinovat de tragedie este chiar victima, Florin Paslaru, conducatorul autoturismului BMW, care nu a adaptat viteza la carosabilul ud. Conform comunicatului de presa emis de Biroul de Presa al IJP Iasi, conducatorul BMW-ului intr-o curba la dreapta, din cauza neadaptarii vitezei a derapat, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu o autoutilitara condusa regulamentar de P. Constantin, de 30 ani din Targu Frumos.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

http://www.megavideo.com/?v=1HVZKNX9

Avea cont pe forum ? Parca am mai vazut prima poza pe undeva pe la masina mea, dar acum multa vreme...ma insel ?

Probabil iti amintesti din topicul asta

in care am atasat o poza cu el langa masina lui.

Nu stiu sa fi avut cont pe forum.

http://www.newspascani.com/index.php?optio...iew&id=1597

http://www.newspascani.com/index.php?optio...iew&id=1604

http://www.newspascani.com/index.php?optio...iew&id=1630

Edited by slacker

de fiecare data cand citesc un topic de genul asta ma infior. sper macar sa invatam (toti cei care suntem poate, prea buni prieteni cu kickdown-ul) din ceea ce se intampla altora.

Dumnezeu sa-l odihneasca!!!

din pacate, ne nastem pe rand si murim pe sarite...

Dumnezeu sa il odihneasca !

nu stiu cum s-a intamplat exact, dar inclin sa cred ca nu a purtat nici macar centra de siguranta ...

din cate vad, evenimentul s-a produs in prima jumatate a lunii aprilie...

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.