Jump to content

seria 3 bulgaria

impaler_vlad89

Recommended Posts

Salut! as vrea sa-mi cumpar si eu un E36 din bulgaria probabil coupe...k in germania nu ma tine sa ma duc k e prea scump... dar problema e k nu prea am siteuri cu garaje mai serioase din bulgaria

va rog mult cine stie si a fost sa-si aduca masina sa-mi dea si mie niste link-uri ceva mai multe informatii neaparat...adik nu vrea sa iau vreo teapa...oricum vreau ceva ieftin 4000-5000 de euro maxim

si inca ceva as putea sa o si inmatriculez pe bg? eu nu prea am niciun prieten care sa lucreze in bg sa ma ajute

astept mai multe informatii!...mersi mult baieti ma bazez p voi <_<

Edited by impaler_vlad89

asta e foumul BMWclub de la ei din BG, secriunea vanzari auto. Vezi si tu ce iti face cu ochiul <_<

+cateva site-uri:

http://www.proauto.bg/search.php

http://www.topcars.bg/obqvi_search.php

Oricum este dificil cu caracterele slave si cu faptul ca la ei se foloseste moneda nationala, nu euro. :)

Salut! as vrea sa-mi cumpar si eu un E36 din bulgaria probabil coupe...k in germania nu ma tine sa ma duc k e prea scump... dar problema e k nu prea am siteuri cu garaje mai serioase din bulgaria

va rog mult cine stie si a fost sa-si aduca masina sa-mi dea si mie niste link-uri ceva mai multe informatii neaparat...adik nu vrea sa iau vreo teapa...oricum vreau ceva ieftin 4000-5000 de euro maxim

si inca ceva as putea sa o si inmatriculez pe bg? eu nu prea am niciun prieten care sa lucreze in bg sa ma ajute

Personal nu ti-as recomanda sa cumperi din Bulgaria.

Mai bine dai o tura in Germania sau mai cauti pe la noi.

sau gasesti vreuna pe care ,domne fereste,si-o recunoaste vreunu de pe la noi ca fiind furata.....

"sau gasesti vreuna pe care ,domne fereste,si-o recunoaste vreunu de pe la noi ca fiind furata....."

de unde ai scos-o si pe asta ???

asta e foumul BMWclub de la ei din BG, secriunea vanzari auto. Vezi si tu ce iti face cu ochiul <_<

+cateva site-uri:

http://www.proauto.bg/search.php

http://www.topcars.bg/obqvi_search.php

Oricum este dificil cu caracterele slave si cu faptul ca la ei se foloseste moneda nationala, nu euro. :)

mersi mult asta asteptam nishte linkuri k sa pot sa-mi fac o impresie

tu ai fost in bg ti-ai adus ceva?

nu am fost. Masina am cumparat-o de la cineva din Bucuresti care aduce masini din Germania. Personal nu am incredere in masinile care au fost exploatate de persoane din Italia, Austria, Belgia, Bulgaria. Nici nu cred ca bulgarii au cine stie ce oferte, mai tentanta in schimb este inmatricularea la ei, dar si acolo este cu dus-intors treaba. <_<

Eu mi-am cumparat pisoiu din bg. Bani si cunostinte sa ma duc in germania dupa o masina nu aveam asa ca am apelat la vecinii nostri. Masina , zic eu la banii care i-am dat pe ea asta vara (2400) , este foarte buna , probleme la motor nu am avut de nici un fel , rugina nu are , e cam saraca in dotari si singurul dezavantaj ca sa zic asa ar fi ca a fost lovita , dar nu cred ca mai exista e36 ne lovite , si si daca exista sunt foarte rare.

Bafta in cautari!

Eu mi-am cumparat pisoiu din bg. Bani si cunostinte sa ma duc in germania dupa o masina nu aveam asa ca am apelat la vecinii nostri. Masina , zic eu la banii care i-am dat pe ea asta vara (2400) , este foarte buna , probleme la motor nu am avut de nici un fel , rugina nu are , e cam saraca in dotari si singurul dezavantaj ca sa zic asa ar fi ca a fost lovita , dar nu cred ca mai exista e36 ne lovite , si si daca exista sunt foarte rare.

Bafta in cautari!

poti sa-mi dai mai multe detalii te rog adica garajul de unde ti-ai luat-o? nu au si ei site ceva?

din ce oras? mai pe aproape de noi sper... oricum imi dai incredere...sper sa ajung si eu cat de curand <_<

Nu stiu daca au site , stiu doar ca era o gagica sefa acolo , de-ti prezenta masina. Am luat-o din Silistra , treci cu bac-ul de la Calarasi si cum ajungi pe partea cealalta e vama si imediat dupa e orasu , de pe malul romanesc se vad blocurile din oras , defapt vama pot spune ca e in Silistra , e fix la marginea orasului. Oricum , sunt cateva parcuri auto in acel oras.

Bafta

Si eu am una din masini pe Bulgaria. Iti recomand cu caldura sa iei masina de la noi daca nu te pricepi sa o iei singur din Germania. In nici un caz sa nu o cumperi din parcurile bulgaresti. Gasesti masini bune la noi kklau, poti s-o verifici daca e intreaga, daca e declarata furata, etc. Dupa aia gasesti s-o inmatriculezi fara probleme (vezi colegul nostru: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=54616 ). Ar trebui sa gasesti ceva bun pe la 2000-2500euro, cu AC, te mai costa vreo 600euro inmatriculatul la bulgari si asta e. Cam cu 3000E te alegi cu o masina buna, gata inmatriculata pe BG, daca te pricepi s-o alegi. Oferte sunt. Edited by rmg

Bafta in cautari!

exista si nelovite ..una este la mine

dar avea alte probleme cand am cumparato

Nu te-ai gandit sa iti cumperi una din tara? Eu am iesit cu a mea in 4000 de euro acasa + inmatriculatul 2699lei. Nu ii de vanzare masina dar daca te intereseaza...uita-te http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=58755 si poate poate...PS singurul lucru care urmeaza sa se duca draq in viitor ii discul de ambreiaj...si torpedoul bineinteles <_< :) :bashwall:

Ca iti cumperi din bulgaria masina e treaba ta ....

Ce-ti pot spune despre inmatricularea in bulgaria.... E mare bataie de cap pt ca trebuie sa-i faci ITP-ul acolo si sa-i platesti si impozitele tot acolo pt ca altfel o sa o radieze dupa un an sau doi iar pt masinile de peste 2000 de cm taxa de inmatriculare e mai mare decat in Romania...

Oricum nu o vei trece pe numele tau si vei circula pe procura de la un bulgaroi sau de la o firma bulgareasca... O poti inmatricula doar pe firma ta daca vrei sa fie a ta si in acte dar numai daca iti faci firma in bulgaria dar asta implica sediu si contabil.... :) .... Am incercat si eu dar pana la urma am zis ca mai bine platesc taxa si scap de balci...

Se merita doar daca ai pe cineva acolo si doar daca masina are motor sub 2000 de cm cubi...

( dar tot vei circula pe procura si tot nu va fi a ta in acte... )

Ca o paranteza am un prieten care are un E36 motor de 2000cm cu vanos cu articulatie schimbata distributia noua cauciucuri bune jante aliaj etc ( chiar daca e distributie pe lant omul a facut-o... ) . E putin zgariata pe aripa din fata... E neagra masina.

Vrea 3500 de euro pe ea nediscutabil. Daca te intereseaza ma contactezi...

Edited by the_rifle