Jump to content

Accident Nascar

tiberiuenache

Recommended Posts

Din cate am vazut acrosarile sunt destul de frecvente in Nascar. Ghinionul a fost ca a intrat lateral in chestia aia de beton. Vina o poarta mai degraba organizatorii cursei, trebuiau sa gaseasca alta solutie in loc de parapetul ala de beton.

Din cate am vazut acrosarile sunt destul de frecvente in Nascar. Ghinionul a fost ca a intrat lateral in chestia aia de beton. Vina o poarta mai degraba organizatorii cursei, trebuiau sa gaseasca alta solutie in loc de parapetul ala de beton.

Asta am vrut sa zic si eu, numai ca si cel din spate l-a grabit putin spre cealalta lume. Dumnezeu sa-l odihneasca.

Asta e diferenta intre cursele de duzina si marele curse F1, DTM, si altele. Nu poti sa pui parapetii aia de beton acolo, Senna a fost care a platit cu viata in F1 si de atunci se tot inaspresc conditiile de siguranta, accidentul asta trebuie sa atraga o serie de masuri in viitor sa nu se mai intample asa.

Guest poleposition
Incredibil.

incredibil ? de ce ?

doar de aia se duce lumea acolo, sa vada accidente, daca ar sta 2 ore sa vada cum se invart unii in cerc si nu s-ar intampla nimic spectaculos, nu ar mai exista NASCAR.

Este, in opinia mea, o tragedie intretinuta de dorinta publicului.

Incredibil mi s-a parut, mie cel putin, accidentul lui Ayrton Senna... dar, publicul de F1 este de o alta factura decat red-necks astia cu NASCAR... e un chici, ca aproape tot ce exista la americani.

Edited by poleposition

Aici e vorba de campionatul de NASCAR din Mexic. In campionatul american sunt accidente si mai nasoale (si mai misto, daca-mi permiteti sadismul), si nu moare nimeni (tot timpul). Am vazut astfel de accidente si n-am vazut vreodata rollcage-ul facut praf ca-n clipul asta mexican.

Parerea mea e ca regulile privind siguranta pilotului sunt cam proaste (sau prost aplicate), iar traseele sunt si ele prost facute.

In campionatul american sunt accidente si mai nasoale (si mai misto, daca-mi permiteti sadismul), si nu moare nimeni (tot timpul). Am vazut astfel de accidente si n-am vazut vreodata rollcage-ul facut praf ca-n clipul asta mexican.

Nici eu n-am vĂŁzut vreodatĂŁ un asemenea accident la NASCAR-ul american.

Chiar ºi dacã era intact rollcage-ul, tot murea pilotul, datoritã deceleraÞiei bruºte! La 250 km/h, Într-o chestie atât de "ascuÞitã", mã mir cã mai e "Întreagã" maºina...