Jump to content

masina mea...un 525d

cata_meu_blue

Recommended Posts

In primul rand,salut toti membri acestui forum!iN al doilea rand,vreau sa-mi prezint si eu masina in aceasta rubrica.Chiar daca activez de ceva vreme pe forumul,mi-a placut mai mult sa veghez din umbra tot ceea ce se scrie pe aici.Deci...sa incepem <_< cu un scurt istoric.Pasiunea pentru aceasta marca a inceput acum 3 ani,de cand am vazut un e34 argintiu pe o straduta,mai mereu parcat.de cate ori treceam pe langa el ma fascina din ce in ce mai mult.a inceput sa-mi placa si de atunci am zis ca vreau un BMW.un an mai tarziu un prieten si-a achizitionat un e39(520d)si de atunci am inceput sa-mi doresc un e39 :blink: mult timp ma uitam pe mobile.de la un 520i,523i,528i si in cele din urma a fost sa fie un 525d :unsure: sunt super multumit de masina,doar ca taxa de inmatriculare imi displace(3060 euro)si inca nu am reusit sa o achit,dar nu va mai dura mult si am s-o fac si p'asta.Masina am luat-o din tara,doar ce era adusa din BElgia de la un baiat ce se ocupa cu asa ceva.Deci:

-BMW 525D

-Model EXCLUSIVE EDITION

-cutie manuala

-culoare Toledo blau

-AN 2002 martie

-jante 17''

-magazie 6 cd-uri

-piele crem(super ingrijita)

-xenon aftermarket

-angel eyes

-trimuri in 2 culori

-volan reglabil+comenzi

-covorase velur crem

-senzori ploaie si lumina

-6 airbag-uri

-pachet fumatori si cam atat :bashwall:

Atasez si cateva fotografi cu BMW-ul meu :)

am uitat sa precizez numarul de kilometri 153.000

Edited by cata_meu_blue

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Misto masina !!

O stiam dinainte s-o iei :blink:

Am vazut-o si la o intalnire cand ai venit, arata foarte bine in realitate...mai bine decat in poze :)

Imi pare rau pentru patania ce ai avut-o, sper sa nu se mai repete, si sa pui mana sa vi la intalniri dupa ce-ti iei numere, ca te luam de urechi daca nu !! :bashwall: (glumesc

Sa te poarte sanatos, si sa faci cat mai multi km cu ea sanatos si fara probleme ! <_<

Aaa..sa nu uit, ai zis ca ma plimbi o tura, nu te uit !! :unsure:

Bafta maxima !

Misto masina !!

O stiam dinainte s-o iei :wub:

Am vazut-o si la o intalnire cand ai venit, arata foarte bine in realitate...mai bine decat in poze :unsure:

Imi pare rau pentru patania ce ai avut-o, sper sa nu se mai repete, si sa pui mana sa vi la intalniri dupa ce-ti iei numere, ca te luam de urechi daca nu !! :blink: (glumesc

Sa te poarte sanatos, si sa faci cat mai multi km cu ea sanatos si fara probleme ! :bashwall:

Aaa..sa nu uit, ai zis ca ma plimbi o tura, nu te uit !! :blink:

Bafta maxima !

nu te uit <_< !

merci frumos de urare si de acu voi veni la intalniri ca am vazut ca asta ultima a fost foarte reusita!

si inca una,si inca doua :)

Foarte ingrijita tapiseria <_< o sa ma apuc si eu de ...curatenie generala.

Ca la mine e cam murdarica rau..

Intrebare.. referitoare la covorasele de velur ... au 2 sigurante de plastic de prindere sau doar una ?

seamana cu fratisu' :))

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...22349&st=60

Edited by Stefan_SNK

Asa zic toti <_< :)

Mai e si varianta ca tocmai ai iesit dintr-o zona unde era ceata atat de mare incat nu puteai sa-ti continui drumul fara a aprinde proiectoarele si le-ai uitat asa aprinse fara sa vrei (asta o zici cand te prinde Garcea ) :bashwall:

Edited by Andrei92

Foarte ingrijita tapiseria <_< o sa ma apuc si eu de ...curatenie generala.

Ca la mine e cam murdarica rau..

Intrebare.. referitoare la covorasele de velur ... au 2 sigurante de plastic de prindere sau doar una ?

seamana cu fratisu' :))

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...22349&st=60

stiu masina ta,ti-am lasat si un comment la un moment dat :bashwall: imi place mult culoarea neagra dar cred ca e la fel de pretentioasa ca si albastrul asta.

fiecare covoras are cate de 2 sigurante de plastic,numai ca la presul sofer am ramas la un moment dat fara aceste cleme si imi fugea presul sub pedale,tare enervanta treaba,dar l-am rezolvat,am luat de la cele de pe spate si s-a rezolvat problema <_<

fiecare covoras are cate de 2 sigurante de plastic,numai ca la presul sofer am ramas la un moment dat fara aceste cleme si imi fugea presul sub pedale,tare enervanta treaba,dar l-am rezolvat,am luat de la cele de pe spate si s-a rezolvat problema <_<

eu am cate unu la fiecare...o sa imi cumpar de la bmw sper ca gasesc

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.