Jump to content

Imi ofer ajutorul moka..!

l.u.v

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Consuma mult,normal.Daca ma gandeam la consum imi luam o masina din concernul VAG,dar nu am vrut o masina fara personalitate :blink:

82087[/snapback]

Asa este,oricum nu-ti ajungeau lovelele pentru un"A SEIZ"vorba prietenului meu de mai sus.. :)

Luigi Vicol

Asa este,oricum nu-ti ajungeau lovelele pentru un"A SEIZ"vorba prietenului meu de mai sus.. :)

Luigi Vicol

82092[/snapback]

Aici m-ai prins,nu mai am ce sa zic :blink:

Bine macar ca mi-au ajuns banii de un BMW.Acum nici nu mi-as mai lua Audi,a devenit un simbol pentru cei cu multi bani,si nu ma incadrez :) .

Ma refer la modelul SEIZ bineinteles :)

Aici m-ai prins,nu mai am ce sa zic :blink:

Bine macar ca mi-au ajuns banii de un BMW.Acum nici nu mi-as mai lua Audi,a devenit un simbol pentru  cei cu multi bani,si nu ma incadrez :) .

Ma refer la modelul SEIZ bineinteles :)

82094[/snapback]

Sa stii ca nici io nu sed pe saci de cascaval.Fiecare insa isi iubeste machineta lui buna/rea,nu-i asa?

Te tuc!

Luigi Vicol

Sa stii ca nici io nu sed pe saci de cascaval.Fiecare insa isi iubeste machineta lui buna/rea,nu-i asa?

Te tuc!

Luigi Vicol

82095[/snapback]

Eh am glumit si noi,nu stiu cine a deschis topicul :blink:

Apropo,este un forum pentru pasionati de BMW,deci nu stiu la ce te astepti sa auzi despre alte masini.

Daca vrei sa ne arati cat de proaste sunt BMW-urile in comparatie cu gama VAG, mai bine incearca forumul pentru VAG.

Topicurile de genul asta deviaza din gluma in jigniri.

Eh am glumit si noi,nu stiu cine a deschis topicul :blink:

Apropo,este un forum pentru pasionati de BMW,deci nu stiu la ce te astepti sa auzi  despre alte masini.

Daca vrei sa ne arati cat de proaste sunt BMW-urile in comparatie cu gama VAG, mai bine incearca forumul pentru VAG.

Topicurile de genul asta deviaza din gluma in jigniri.

82096[/snapback]

Chiar nu mai stiti de gluma??

De ce mi-ati blocat raspunsul?

Luigi Vicol

Nu era blocat,topicul era inchis. :blink:

Daca tot vrei sa demonstrezi ceva,ai ocazia.

82112[/snapback]

N-aveam nimik de demonstrat si oricum imi place compania unora deschisi la idei si replici

Era o simpla gluma,s-a si vazut ca fiecare interventie a mea era insotita de catre un smiley.Dar daca voi nu suportati o simpla discutie in gluma nu mai am ce zice

Sanatate maxima.

Luigi Vicol

Servus..

Din ce-am citit pe aici si in pregatirea iernii viitoare..

Am A6 2.5 TDI QUATTRO

Daca aveti probleme iarna viitoare cu tractiunea spate la Bmw-uri,va pot scoate din belele..eventual daca sunteti mai multi in necaz facem un trenuletz si va tractez eu cu harbul meu pina acasa,sau va duc sus la munte..unde vrea muschii vostri!

Oferta MOKA :bounce:

Nu ezitati!

Bafta multa.. :blink:

Lui gigi Vittcol

82047[/snapback]

mhui interasandu! :)

siguros eos al tauos...? :) dahas ne aratandos si noos un actos du propriedad ai ceva sanse.... :) :D

p.s. ce culoare e? :D de camuflajos, con cameleonos, arriba,arriba,andere,andere!!!

intr-adevar o gluma.. mai ales ca tocmai iarna asta am impins la un A6 care ramasese in panta pe zapada. Se pare ca E34-le din 93 fara DSC sau LSD e mai bun la tractari decat A6 din 2002, :)

82118[/snapback]

..Biensur ca nu ti-ai putut scoate bemveutul din garaj din cauza zapezii cind s-a intimplat faza aia,nu? :blink:

Ai ajuns acolo cu Sfantul R.A.T.B,nu?

:)

Acu'chiar va las ca inflamez spiritele pe la voi.

Ciao

Luigi Vicol :)

intr-adevar o gluma.. mai ales ca tocmai iarna asta am impins la un A6 care ramasese in panta pe zapada. Se pare ca E34-le din 93 fara DSC sau LSD e mai bun la tractari decat A6 din 2002, :)

82118[/snapback]

..Biensur ca nu ti-ai putut scoate bemveutul din garaj din cauza zapezii cind s-a intimplat faza aia,nu? :blink:

Ai ajuns acolo cu Sfantul R.A.T.B,nu?

:)

Acu'chiar va las ca inflamez spiritele pe la voi.

Ciao

Luigi Vicol :)

82210[/snapback]

Eu nu inteleg ce rost au provocarile astea de doi lei...Mentalitate de analfabet la cules de capsuni prin tari latine!

Mai prieteni, titlul sugereaza un ajutor moka, nu provocari moka :blink:

82216[/snapback]

Ei...chiar crezi ca domnul respectiv a intrat pe forumul BMWClub cu intentia de a ajuta un automobilist in necaz...?Hai sa fim seriosi!Am mai vazut smecherasi din astia,tara e plina de ei!Pun pariu ca nici macar o Dacie nu e in stare s-o controleze pentru ca nu are tot felul de tampenii electronice care sa-l ajute sa o conduca...

Tocmai de asta o ducem asa de bine in tara asta!Sunt foarte multi care se cred mai destepti decat sunt!Sincer,nu inteleg de ce e nevoie de treburi din astea!Niciodata nu m-am gandit sa intru pe un forum sa zicem Oltcit si sa blamez masinile Oltcit...Oi fi demodat...

Ultimul post..

Mai baieti,totul nu a fost decit o glumita de paste,care ati citit atent ati observat ca dupa fiecare post de-al meu era cite un smiley..

Nu mai sunt un pusti care sa faca misto aiurea,nu am facut nicio comparatie intre masini,chiar imi plac vechile bmw-uri(in afara astora noi,care sunt ca porcu') :),acum citeva luni chiar am cochetat cu ideea sa-mi iau un 530d,pina la 39 ani am avut o duzina de masini(in afara de bemveutz,culmea),am avut si Dacii,m-am si dat peste cap,le-am busit(ale tineretii valuri..deh),am B-ul de vreo18 ani,A-ul de vreo trei asa incit chiar stiu cu ce se haleste una sau alta..poate mai mult decit altii ..Am vrut numai sa va zgandar orgoliul unora,le multumesc atit celor care au muscat nada si fara un subtil simt al umorului mi-au raspuns putin mitocaneste(ex/norbbi77) cit si acelora(mai multi,din fericire!) care au inteles ca in viata razbesti mai usor cu zimbetul pe buze.. :) :) :blink:

Aaa era sa uit:Vicol Luigi este chiar numele meu, sunt barbat nu curca,nu am de ce sa ma ascund in spatele unui avatar sau nu stiu carei porecle si de acolo sa dau in stinga si-n dreapta.Cine vrea sa se convinga ii dau si un numar de telefon 0722/625.710 la care ma poate gasi.

Bafta la toti..

Luigi Vicol

Ei...chiar crezi ca domnul respectiv a intrat pe forumul BMWClub cu intentia de a ajuta un automobilist in necaz...?Hai sa fim seriosi!Am mai vazut smecherasi din astia,tara e plina de ei!Pun pariu ca nici macar o Dacie nu e in stare s-o controleze pentru ca nu are tot felul de tampenii electronice care sa-l ajute sa o conduca...

82217[/snapback]

Acu'serios,aveti si numarul meu de telefon,oferta ramine valabila.. :blink:

Bafta la toti..

Luigi Vicol

Edited by l.u.v

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.