Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

calitatea motorinei

georgian

Recommended Posts

Tien said:
  georgian said:
conteaza mult calitatea motorinei? daca e de calitate mai buna trege mai bine masina?eu bag eco diesel,voi ce-mi recomandati sa bag in 324d din '86?

324 din '86?

DE ce nu bagi niste kerosen?

ma mir ca nu ai zis niste carbit....daca tot o dam in d-astea...

B.M.W. said:
  Tien said:
  georgian said:

Carbit..si chibrit iti dau eu..... <_< :)

Tien, tu de care motorina bagi?

nu cred ca stie sigur c-am inteles ca o ia de la tiristi. :bashwall:

Tien said:
  georgian said:

da...bun raspuns...ce pot sa-ti zic,ca nu esti in masura sa dai un sfat am observat...crezi ca e greu sa facem misto ...hai sa facem numai mistouri de toti cei care au e30 sa vedem ce-ar iesi...

georgian said:
  Tien said:
  georgian said:

da...bun raspuns...ce pot sa-ti zic,ca nu esti in masura sa dai un sfat am observat...crezi ca e greu sa facem misto ...hai sa facem numai mistouri de toti cei care au e30 sa vedem ce-ar iesi...

Bun si ce vrei sa iti raspund?

Pentru o masina din 86, TOATE tipurile de motorina de azi sunt superbune......gandeste-te unde era tehnologia de rafinare a petrolului in 86....

Din contra , masina s-ar putea sa mearga prost ca ii bagi motorina prea buna pentru ea.....si motorul ala din 86.....

Tien said:
  georgian said:
  Tien said:
  georgian said:

Bun si ce vrei sa iti raspund?

Pentru o masina din 86, TOATE tipurile de motorina de azi sunt superbune......gandeste-te unde era tehnologia de rafinare a petrolului in 86....

Din contra , masina s-ar putea sa mearga prost ca ii bagi motorina prea buna pentru ea.....si motorul ala din 86..... ms pt raspuns...daca-mi raspundeai asa de la inceput nu o mai lungeam atat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.