Jump to content

am gasit pe ebay.de dar cum pot cumpara

vlupu

Recommended Posts

Card BCR Virtuon. E un card exclusiv de Internet, nu are banda magnetica shi nici caractere embosate.

PayPal este bagat la inaintare, shi cel mai folosit, insa nu lucreaza (shi nu va lucra curand - i-am intrebat - in Romania)

Dar merge shi cu Western Union, shi depunere directa, shi cu ... bani la plic..., etc.

Numai sa fii atent la shipping-ul catre Romania. Te rupe!!!. Cel mai bine e sa ai pe cineva in afara, care sa comande shi sa primeasca item-ul pt. tine, iar apoi sa ti le trimita cu autocarul; eu asha am facut cu un prieten din Germania; marfa a venit cu autocarul la BV. E o adevarata afacere trimiterea pachetelor cu autocarul.

Pt cei care comanda pe ebay, mai nou, e belea mare cu vanzatorii din China, Hong Kong, Taiwan. Gaseshti, de exemplu, TFT Monitor , la $20, pe care smecherul vrea sa il dea blitz ( Buy It Now ) la $140.

INDIFERENT la cat cashtigi licitatia, chiar shi un dolar, tot 139 trebuie sa plateshti pe el, ca cica: " $1=pret, $138=inssurance" :).

Daca il iei la licitatie la $100, "$100=pret, $30=inssurance".

Am 2 "Unpaid Item Strike" din cauza bulangiilor... :blink: ... ca nu sunt tampit sa dau banii aiurea...

Deci, k concluzie, "read the fine print" unde scrie de plata, inssurance, other tax may apply, etc.

multumesc.

am sa merg sa fac un card.

daca produsul il vinde o persoana fizica inseamna ca este mai simplu.il rog pe el sa puna produsul la autocar.nu?

82218[/snapback]

poti si fara card daca numai cumperi.. si nu o sa vinzi.. merge si daca vinzi.. dar intrii aici in altceva:)) am cumparat eu de pe ebay.. faruri radiatore .. anumite chestii adidasi. tricouri.. si am platit sub pret de romania.. adica cauti o firma germana cu feedback mare.. 20 30 de mii si comanzi la ei.. trimiti banii pe cont ca sa fie fees mai mici si ei ti le trimit.. dar.. spunele sa le puna pe ups sau alt serviciu rapid.. pt ca daca nu le spui or sa ti le puna pe deuche post. si in tara ajung repede. dar din romania pana la tine fac aprox 2 sapt.. dai telefoane degeaba.. nu stie nimeni unde e pachetul tau.. si chestii din astea.. deci sa te feresti de posta romana..:blink: