Jump to content

Vand 320i e46 2001

crtir

Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul anuntului, vand 320i an 2001 prefacelift, 2171cmc 170cp,220.000km reali,inmatriculat,carte service,stare tehnica buna,se pot arata facturi reprezentanta cu revizii si piese inlocuite.Dotari:DSC,clima automata,incalzire scaune,volan multifunctional si implicit pilot automat,xenon original,4 geamuri electrice,senzori parcare si lumini,radio-CD,trapa electrica,jante ,,sternspeiche 45'' si sper sa nu-mi mai fi scapat si altceva.Accept test reprezentanta.

Pret: 8200 e.

post-4839-1245403992_thumb.jpg

post-4839-1245404007_thumb.jpg

post-4839-1245404021_thumb.jpg

Stiam ca la sedan doar cele cu facelift au motoare noi.

este evident ca nu stiai bine. mai documenteaza-te inainte sa le strici oamenilor vanzarile .

p.s. : nu sunt prieten cu proprietarul doar ca e aiurea genul asta de afirmatii, mai ales daca sunt si gresite

• 2 weeks later...

Salut,

Uite iti dau un sfat acum tu faci cum crezi ca este mai bine pentru tine, am mai postat aici dar parerea mea este ca o vinzi prea ieftin la 8200 EURO, deci sa recapitulez:

1. Benzinarele NU SAU CUMPARAT, NU SE COMPARA SI NU SE VOR COMPARA IN VECI CU MOTOARELE DIESEL!

2. MOTOARELE BMW MAI ALES CELE DE 2171 CMC au fost 5 ani la rand respectiv (2001-2005) MONDIAL cele mai tari motoare care s-au creat vreoadata pe fata pamantului !

3. Viata "GARANTATA" de BMW "FARA PROBLEME MAJORE" 500.000 KM

4. Utilizare in "NORMELE CONTSRUCTORULUI" 1.000.000 1.500.000 KM pana la reconstruire + 500.000 KM dupa!

Deci gandeste ca tu ceri 8200 EURO pe asemenea bijuterie???? cand o Dacie Logan FULL este 11.000 EURO +

Bafta la vanzare dar sa nu iti para rau!

PS am uitat ceva daca ai de gand sa iti cumperi BMW seria 3 dupa 2005 mai bine considera LOGANUL-))

Edited by E46 320I

nu mai certati omu' ca vinde ieftin, e un pret corect pentru cineva care vrea sa vanda masina, nu sa o tina 6 luni pe forumul asta, unde nu cumpara nimeni bmw, ca toti au.

interiorul foarte frumos, o bijuterie, pacat de volan ca nu e in 3 spite...daca mai era si cu facelift... <_<

bafta la vanzare

Edited by dintedeaur

Schimburi nu ma intereseaza cu variante de motorizare inferioara;ideea de a o vinde explica intentia mea de a cumpara tot un e46 benzina an mai bun din Germania,cel putin 320i.Exista si posibilitatea de schimb cu 325i sau 330i stare tehnica buna, inmatriculate deja in Romania si cu plata de diferenta din partea mea daca e cazul.Oricum anuntul asta nu este unul de genul ,,vand urgent''.Daca nu se vinde raman cu ea,in principiu fiind multumit de ea,dar vreau ceva mai mult in ideea mai nou si poate si cu cativa caluti in plus.

Multumesc de urari.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Salut,

Uite iti dau un sfat acum tu faci cum crezi ca este mai bine pentru tine, am mai postat aici dar parerea mea este ca o vinzi prea ieftin la 8200 EURO, deci sa recapitulez:

1. Benzinarele NU SAU CUMPARAT, NU SE COMPARA SI NU SE VOR COMPARA IN VECI CU MOTOARELE DIESEL!

2. MOTOARELE BMW MAI ALES CELE DE 2171 CMC au fost 5 ani la rand respectiv (2001-2005) MONDIAL cele mai tari motoare care s-au creat vreoadata pe fata pamantului !

3. Viata "GARANTATA" de BMW "FARA PROBLEME MAJORE" 500.000 KM

4. Utilizare in "NORMELE CONTSRUCTORULUI" 1.000.000 1.500.000 KM pana la reconstruire + 500.000 KM dupa!

Deci gandeste ca tu ceri 8200 EURO pe asemenea bijuterie???? cand o Dacie Logan FULL este 11.000 EURO +

Bafta la vanzare dar sa nu iti para rau!

PS am uitat ceva daca ai de gand sa iti cumperi BMW seria 3 dupa 2005 mai bine considera LOGANUL-))

Salut...imi cer scuze ca ma bag, am si eu un e46 320i din 2001, eu zic sa aruncati o privirea pe piata din germania si o sa vedeti ca este cam adevarat ceea ce zice omu. o masina buna este scumpa, am fost acolo si m-am convins si cred ca poate sa confirme cine a mai fost. Am sa o pun si eu la vanzare si stiu ca este un motor premiat dar cum in viata vrem din ce in ce mai mult eu vreau un 330iiiiiiiii motoru daca te uiti la el arata la fel dar de pe loc isi ia zboru pe langa 2.2-iu meu.

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.