Jump to content

Vand 320i e46 2001

crtir

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

De actualitate.Astazi masina a avut parte de un tratament de polish si luna trecuta au fost schimbate toate bujiile si bobinele la reprezentanta din Timisoara.Ar mai fi nevoie de ceva mici interventii pt. a atinge perfectiunea, dar in mare eu zic ca masina e o.k. deocamdata.Pt. detalii si informatii suplimentare privind istoricul masinii si interventiile care au avut loc de cand se afla in posesia mea, pot oferi celor interesati evident mai multe detalii.Actualmente are 233.000km reali,carte service,multe inerventii si inspectii au avut loc la reprezentanta din Timisoara(se pot arata facturi).Pretul ramane 6800 fix.

Am facut astazi si un mic filmulet cu interiorul masinii:

Edited by Mishoo

S-a vandut cuiva de pe forum.Imi pare deja rau dupa ea dar in acelasi timp ma bucur ca a ajuns pe mainile cui trebuia.

Va urma o prezentare a masinii ce va fi facuta de catre noul proprietar.

Se poate inchide.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.