Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

bate caseta de directie e46

dextercos

Recommended Posts

Doar ce am venit de la mecanic si mi-a dat o veste foarte proasta <_< Aveam o bataie pe stanga fata ceva gen lemn pe fier cand treceam linii de tramvai si gropi sau denivelari...eu eram sigur ca sunt bucse bratelor sau vre-un pivot in cel mairau caz.Mecanicul insa a constat ca bataia provine de la caseta e directie.Acum va intreb pe voi ce se poate face pt ca el mi-a dat doua solutii din care una trista rau: ori iau o caseta noua care zice el costa cam 1500 ori scumb masina :) E chiar asa de speriat incat sa schimb masina?Sau a vrut el sa ma sperie?

ori iau o caseta noua care zice el costa cam 1500 ori scumb masina <_< E chiar asa de speriat incat sa schimb masina?Sau a vrut el sa ma sperie?

sunt multi pe acest forum care au casete reconditionate ..chiar si cei cu modele mai scumpe ..Doar ca nu recunosc :)

asa ca ..reconditioneaza!

ai mai multe variante :

-reconditionata din Romania

-reconditionata din Germania

-second-hand din Romania sau Germania [cam 250-300 euro]

de ex. una reconditionata aici in Spania cu 24 luni garantie ma costa :

DaSilva = 459 euro

Lizarte = 349 euro

Spidan = 416 euro

Edited by Jacobs

www.servodirectie.ro [nu sunt ieftini, dar probabil stiu ce fac <_<]

http://www.augsburg.ro/

www.trami.eu [astia sunt din targoviste si se pare ca sunt buni]

aia au autorizatia expirata de peste un an; servodirectie

ceilalti pe care ii citezi sunt importatori si aduc tot din germania reconditionate ca multi alti importatori doar ca au preturi mai mari

Edited by 4ucom

unde se face treaba asta cu schimbu?

Nu este nici un schimb, unii importatori au optiunea asta, dai piesa ta stricata si iti mai scad ceva din pretul piesei noi.

www.servodirectie.ro [nu sunt ieftini, dar probabil stiu ce fac <_<]

http://www.augsburg.ro/

www.trami.eu [astia sunt din targoviste si se pare ca sunt buni]

La cei din Targoviste am intrebat acum o luna si luau pentru reconditionarea unei casete de E39 1700 ron incluzand kit-ul de reparatie, manopera si geometria.

una noua as alege, pt siguranta. cred ca nu e mai mult de 1500 eur

deja iti iei un E36 de banii aia <_<))

ce siguranta ? de ce iti este teama ? ce se poate intampla ???

Edited by Jacobs

Este putin 50.000km pentru o caseta de directie.Serios.

EU decat sa cumpar cu 1500 euro una noua [pentru siguranta ? <_<] mai bine cumpar una cu 300-400-500 care sa tina 50.000 km.

Ca si idee, ce gasesc eu aici in Spania sunt date ca fiind CA SI NOI. Adica nu difera cu nimic fata de una noua !!! Se inlocuiesc piesele care sunt uzate/ruginite cu altele noi, apoi se schimba garniturile si GATA !!! Daca iti cumperi exact modelul pe care il ai...o sa functioneze perfect.

Ai avut vre-odata o caseta din asta pe masina?Stii cam cum s-ar comporta?Si cam cat ar tine?Pretul cat e pentru un e46 fl acolo in espana?Eu sincer nu dispun de 1000 de euro pentru asa ceva...daca e pana in 300-400 bine daca nu sa troncane pana nu mai poate... Edited by dextercos320d

DECI ! <_<

- nu am avut pe masina caseta reconditionata...

- aici in Spania cei care au schimbat...nu s-au plans ! citesc zilnic forumul BMW de aici. Curios este ca la ce drumuri sunt aici...se cam strica caseta !

- Pareri poti afla de la cei de pe forum

Trebuie avut grija sa inlocuiesti caseta cu una identica. Sa aiba acelasi ''part ID''. Pentru 320 E46 parca sunt 3 variante. Daca pui una cu alt cod, nu iti mai revine volanul la O sau directia este mai dura, etc.

Nu am auzit pana acum pe cineva sa se planga dupa ce a schimbat caseta !!!

Adica au si spaniolii drumuri romanesti? <_<)

Si un pret tot nu mi-ai spus :)

am scris pe pagina 1 :

de ex. una reconditionata aici in Spania cu 24 luni garantie ma costa :

DaSilva = 459 euro

Lizarte = 349 euro

Spidan = 416 euro