Jump to content

vand bmw seria 7 diesel

b70angelayes

Recommended Posts

Ma gandesc ca daca are turometrul de benzinar, nu are motorul uzat ca nu a intrat niciodata pe rosu ...:bashwall:) Sau e un diesel mai special ce urca asa mult in ture??

Scuze de offtopic, dar nu ma puteam abtine... <_< :)

ma sincer nu stiu cate sute de mii are motorul dar merge ca si cum ar fi nou si consuma ff putin mergi aproape moca

normal ca e special

e unic

• 1 month later...
  • 1 month later...
Ce ma bucur ca nu mi-am pus aici anuntul,cand mi-am vandut masina!!Aici nu poate nimeni sa puna nimic la vanzare ca toti sar la el cu replici jignitoare,fara vreun motiv.Daca masina arata prea bine inseamna ca ceva ii in neregula cu ea,iar daca e in stare proasta,atunci de cazan si nu merita 2 bani.Daca te pricepi la modificari,nu ii asa greu sa schimbi un motor.Asa cum altii au pus pe sierra motor V12 M70 fara sa aiba probleme,ma gandesc ca poti sa pui un motor pe un bmw care e chiar compatibil.Degeaba va legati de Angeleyes pentru ca nu aveti deloc dreptate.Masinile chiar arata foarte bine,in special 725-ul tds E38(desi e mare pacat ca i-a schimbat motorul,dar masina e bijuterie).Masina e impecabila si chiar nu isi au locul replicile rautacioase.Daca nu iti permiti sa dai 10000 de euro pe asa o masina,nu inseamna ca e rabla sau cazan(daca ati dispune de bani sa o luati,sigur nu ati zice ca e rabla sau o masina depasita).Eu nu am sa dau atatia bani pe asa o masina,dar de aia nu zic ca ii vechitura,cazan,rabla sau masina care o fost ceva la vremea ei(pentru ca stiu ca nu e asa si ca e o masina cu dotari pe care nu le au masini din ziua de azi,masini de lux nu renault sau alte masini).Sa fim seriosi!!!!Nu-i deloc frumos ce faceti,lasati omul sa isi vanda masina daca reuseste.Daca e foarte scumpa si nu o da,e strict problema lui. Edited by raduch

Ce ma bucur ca nu mi-am pus aici anuntul,cand mi-am vandut masina!!Aici nu poate nimeni sa puna nimic la vanzare ca toti sar la el cu replici jignitoare,fara vreun motiv.Daca masina arata prea bine inseamna ca ceva ii in neregula cu ea,iar daca e in stare proasta,atunci de cazan si nu merita 2 bani.Daca te pricepi la modificari,nu ii asa greu sa schimbi un motor.Asa cum altii au pus pe sierra motor V12 M70 fara sa aiba probleme,ma gandesc ca poti sa pui un motor pe un bmw care e chiar compatibil.Degeaba va legati de Angeleyes pentru ca nu aveti deloc dreptate.Masinile chiar arata foarte bine,in special 725-ul tds E38(desi e mare pacat ca i-a schimbat motorul,dar masina e bijuterie).Masina e impecabila si chiar nu isi au locul replicile rautacioase.Daca nu iti permiti sa dai 10000 de euro pe asa o masina,nu inseamna ca e rabla sau cazan(daca ati dispune de bani sa o luati,sigur nu ati zice ca e rabla sau o masina depasita).Eu nu am sa dau atatia bani pe asa o masina,dar de aia nu zic ca ii vechitura,cazan,rabla sau masina care o fost ceva la vremea ei(pentru ca stiu ca nu e asa si ca e o masina cu dotari pe care nu le au masini din ziua de azi,masini de lux nu renault sau alte masini).Sa fim seriosi!!!!Nu-i deloc frumos ce faceti,lasati omul sa isi vanda masina daca reuseste.Daca e foarte scumpa si nu o da,e strict problema lui.

sunt perfect de acord cu remarca ta...in general...insa nu inteleg ce vrei sa spui cu 10.000 de euro... :)

Ce ma bucur ca nu mi-am pus aici anuntul,cand mi-am vandut masina!!Aici nu poate nimeni sa puna nimic la vanzare ca toti sar la el cu replici jignitoare,fara vreun motiv.Daca masina arata prea bine inseamna ca ceva ii in neregula cu ea,iar daca e in stare proasta,atunci de cazan si nu merita 2 bani.Daca te pricepi la modificari,nu ii asa greu sa schimbi un motor.Asa cum altii au pus pe sierra motor V12 M70 fara sa aiba probleme,ma gandesc ca poti sa pui un motor pe un bmw care e chiar compatibil.Degeaba va legati de Angeleyes pentru ca nu aveti deloc dreptate.Masinile chiar arata foarte bine,in special 725-ul tds E38(desi e mare pacat ca i-a schimbat motorul,dar masina e bijuterie).Masina e impecabila si chiar nu isi au locul replicile rautacioase.Daca nu iti permiti sa dai 10000 de euro pe asa o masina,nu inseamna ca e rabla sau cazan(daca ati dispune de bani sa o luati,sigur nu ati zice ca e rabla sau o masina depasita).Eu nu am sa dau atatia bani pe asa o masina,dar de aia nu zic ca ii vechitura,cazan,rabla sau masina care o fost ceva la vremea ei(pentru ca stiu ca nu e asa si ca e o masina cu dotari pe care nu le au masini din ziua de azi,masini de lux nu renault sau alte masini).Sa fim seriosi!!!!Nu-i deloc frumos ce faceti,lasati omul sa isi vanda masina daca reuseste.Daca e foarte scumpa si nu o da,e strict problema lui.

sunt perfect de acord cu remarca ta...in general...insa nu inteleg ce vrei sa spui cu 10.000 de euro... :)

Ma refer la suma pe care o cere pe 725 E38!

• 1 month later...
  • 7 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.