Jump to content

Daca nu ar fi existat BMW, ce masina ati fi condus acum?

dextercos

Recommended Posts

Nu sunteti pretentiosi deloc... <_< insa eu ma refeream strict la marca...de exemplu cred ca majoritatea din voi care aveti bmw daca ar fi sa schimbati masina tot bmw ati alege...de asta zic ca nu e relevant modelul...doar o marca care ar fi fost la sufletul vostru daca nu ar f existat bmw :)

banuiesc ca Mercedes Benz as avea daca n-ar exista BMW. eu sunt adeptul masinilor mari, incapatoare si totodata sigure.

nu-mi doresc masini super sportive, dar nici care te lasa balta la o depasire. mi-as fii dorit un Mercedes Benz CLS. dupa S Klasse cred eu ca e cel m-ai reusit. nu cred ca mi l-as fi permis dar mi l-as fi dorit sigur.

Daca n-ar fi existat bmw acum cred ca as fi avut golf 4 (asta cautam cand mi-a iesit in cale bmw-ul actual). Pe viitor, desi exista bmw, in balanta ar fi e90, c classe (la exterior este deosebit, dar mai multe nu stiu despre el) si poate si a4.

daca n-ar fi existat masina pe care o am acum... cred ca as fi avut subaru impreza wrx sti sau mitsubishi evo... desi ambele stau prost la optionale. Dar motorul... motorul face toti banii!!! <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.