Jump to content

intrebare

Cosm1n

Recommended Posts

Am pe masina motata chestia asta, imi poate zice cineva ce este sau ce rol are?

EGS-AufrĂźstung fĂźr Otto/GKAT Kfz-Fahrzeuge

Schnell und einfach montiert sorgt das elektronische Steuersystem von GAT fĂźr weniger Abgas und sichert Steuervorteile.

Asta e decrierea de pe site-ul productorului nu stiu germana, daca m-ar putea ajuta cineva dau un whiskey.

E ceva legat de catalizator....norma de poluare

Ai cumva E34 sau E36 euro 2 ?

PS : Scrieti voi mai complex la titlul, ca e aiurea rau asa...

am un e36 320i, masina e din 95, are vanos deci ar trebui sa fie euro2 si fara aia, oricum e pusa de neamt eu asa am luat-o. si cu titlul imi pare rau dar nu stiam ce sa scriu.

Am pe masina motata chestia asta, imi poate zice cineva ce este sau ce rol are?

EGS-AufrĂźstung fĂźr Otto/GKAT Kfz-Fahrzeuge

Schnell und einfach montiert sorgt das elektronische Steuersystem von GAT fĂźr weniger Abgas und sichert Steuervorteile.

Asta e decrierea de pe site-ul productorului nu stiu germana, daca m-ar putea ajuta cineva dau un whiskey.

unde o ai montata? ce este acel "obiect"? pune o poza.

Uite ce minuni aduce Goagal:

EGS upgrade pentru benzinĂŁ / GKAT Motor Vehicles

Rapid Âşi uÂşor de asamblare face electronic de control al sistemului de evacuare GAT pentru mai puĂžin Âşi oferĂŁ avantaje fiscale.

e ceva legat de catalizator, poluare mai putina, consum mai mic, etc.

acum, ce vrei sa mai stii despre el?

daca il dau jos ce se intmpla? imi afecteaza randamentul motorului chestia aia? si sa zici cum facem cu whisky-ul

Daca am fi si noi in Europa "pe bune" acea investitie facuta de neamtz de a trece de la rosu la verde te avantaja si pe tine aici. Insa la noi minunile se pot intampla si poti lua chiar EURO1 la masina aia, cu toate ca la emisii emite probabil mai putin decat un slogan nou noutz.

Nu va afecta mersul motorului daca il suspenzi !!!

Daca am fi si noi in Europa "pe bune" acea investitie facuta de neamtz de a trece de la rosu la verde te avantaja si pe tine aici. Insa la noi minunile se pot intampla si poti lua chiar EURO1 la masina aia, cu toate ca la emisii emite probabil mai putin decat un slogan nou noutz.

Nu va afecta mersul motorului daca il suspenzi !!!

masina este inmatriculata, ma interesa daca chestia aia montata scade randamentul motorului, emisii si consum mai mici implicit si o putere mai mica, sau nu e corecta logica mea. Oricum cred ca am sa il dau jos.

• 2 weeks later...