Jump to content

Surub aerisire radiator E36 316

war

Recommended Posts

Imi poate spune vreun membru de aici la ce magazin sau und epot da comanda pentru surubul de aerisire de pe radiator? Este de plastic si s-a rupt cand am incercat sa il scot.

Sau daca aveti pe acasa vreun radiator vechi pe care nu il mai folositi, piesa este cu nr. 7 aici http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/Seda...iator/radiator/ il platesc, inclusiv colet daca este cazul.

Multumesc mult.

• 1 year later...
Am rupt surubul de aerisire in radiator. Imi poate da cineva o sugestie cum sa-l scot?

Merci!

Incalzesti o agrafa cu bricheta si apoi bagi agrafa in surubul rupt,repeti faza de mai multe ori dar in acelasi loc pui agrafa ,surubul respectiv se topeste in locul unde ai pus agrafa si apoi rasucesti de agrafa in stanga.Bafta

de la dezmembrari.

e cel mai ifetin.

dar....surubul a ramas inauntru sau cum?

sigur este mai ieftin in dezmembrari... siiigguuurrr

mie mariustxa mi-a dat un astfel de surub cu 50 ron

am dat banii astia pt ca eram cu masina in drum, unul nou este 9 lei

Am rupt surubul de aerisire in radiator. Imi poate da cineva o sugestie cum sa-l scot?

Merci!

eu am reusit sa-l scot cu o surubelnita mica, am infipt surubelnita in el si l-am desfacut

sau poti incerca sa-l gauresti cu un spiral si apoi sa indepartezi resturile ramase pe filet, insa mare grija sa nu distrugi filetul

iei un cui de 5-7 ii aplatizezi varful cu ciocanul, il tii de "floare" cu un patent, ii incalzesti varful plat la o bricheta, il bagi cam 7-10 mm in partea ramasa in radiator din surubul rupt, ASTEPTI sa se raceasca bine si il dezsurubezi cu patentul.

cred ca se poate vedea ce tip de filet are si inlocui cu un surub facut din aluminiu / inox. materialul lor e cam prost, am gasit suruburi din astea retezate fie la scurgere, fie la aerisire. pierdea usor antigel. plus ca daca vrei sa faci o aerisire si nu esti acasa, scapi de surprize nedorite.

oricum, gaura in termostat e super buna pt aerisit.

adi_JOL - marius ti-a cerut cat a vrut, era piesa lui, nu e obligatoriu sa o si cumprei. daca era de pe un radiator functional...il costa si pe el ceva sa o inlocuiasca.

eu personal, la mine, le-am inlocuit cu unele facute din inox.

DESTUL DE IMPORTANT; as recomanda ca, dupa aerisire, la prima oprire mai lunga de 30 de min a masinii, dupa ce se raceste antigelul, sa slabiti o tura surubul si sa-l strangeti CU MILA inapoi, e destula diferenta sa-l strangi cand e cald el / radiatorul / antigelul si sa-l strangi la rece...

Edited by brownshark

adi_JOL - marius ti-a cerut cat a vrut, era piesa lui, nu e obligatoriu sa o si cumprei. daca era de pe un radiator functional...il costa si pe el ceva sa o inlocuiasca.

corect...

el era cel mai apropiat de locul "incidentului"

la dezmembrari pe Mihai Bravu nu au avut acel surub

sa mai zici ca ne ajutam intre noi... cei de pe forum :twoup:

corect...

el era cel mai apropiat de locul "incidentului"

la dezmembrari pe Mihai Bravu nu au avut acel surub

sa mai zici ca ne ajutam intre noi... cei de pe forum :twoup:

Si eu am patit asa ceva la un 318ci,mi l-a facut cineva la strung(tot din plstic,dar ceva mai dur) si a costat doar o bere :)

nu pot sa comentez de preturile nimanui insa si eu cand am patit asta nu gaseam decat cu tot cu radiator, ba chiar la unele parcuri imi vindeau radiatorul fara surub, ca lasa il iau de la celalalt. pai omule nu intelegi ca pt surub iau radiatorul? in fine cred ca 50 lei nu e cel mai negru pret atunci cand ai probleme, si cu atat mai mult nu cred ca trebuie sa punem la zid unul care a cerut banii aia, pana la urma daca nu iti convenea nu il luai, nu cred ca ti-a bagat cineva mana in buzunar cu forta. ma insel? tu faci lucrari de tapitare in piele mai ieftin doar asa ca suntem forumisti? fiecare are pretul lui si daca isi gaseste client vinde, daca nu, nu. asta e piata, oferta si cerere. pace tuturor Edited by florentincristea