Jump to content

Accident Baneasa

suri

Recommended Posts

Am trecut aseara pe acolo, in jurul orei 22 si la piciorul podului de la Ikea, pe sensul de mers dinspre Ploiesti, am vazut ceea ce ramasese dintr-o masina... cand am trecut pe langa ea nu ne-am putut da seama ce marca fusese, atat de contorsionata era... oricum noi am trecut pe acolo dupa ce victimele fusesera deja luate de la locul accidentului... cand ne-am intors, am vazut balustrada rupta, ceea ce insemna ca s-au izbit de un cap de pod, masina fiind apoi proiectata lateral rasturnandu-se peste pod... ingrozitor!

am cautat astazi informatii si iata cum (se pare!) ca s-a intamplat:

Un tânãr de 24 de ani, care se afla la volanul unui Ford Sierra, a rãmas fãrã picioare de la genunchi, iar o tânãrã de 23 de ani, pasagerã În aceeaºi maºinã, a fost grav rãnitã, ieri searã, dupã ce automobilul s-a izbit de balustrada unui pod din Bãneasa, În Capitalã, potrivit Agerpres.

MaÂşina venea spre BucureÂşti, iar ĂŽn jurul orei 21,15, Âşoferul a pierdut controlul asupra direcĂžiei maÂşinii Âşi s-a lovit de balustrada podului. Ăn urma impactului, o persoanĂŁ a fost scoasĂŁ cu uÂşurinÞã din maÂşinĂŁ de cĂŁtre pompierii bucureÂşteni Âşi transportatĂŁ la spital, iar ceilalĂži trei ocupanĂži ai autoturismului - Âşoferul, tânĂŁra Âşi un bĂŁiat de 18 ani, au fost extraÂşi cu dificultate din autoturismul contorsionat, cu ajutorul unei maÂşini de descarcerare, a declarat, azi purtĂŁtorul de cuvânt al Inspectoratului pentru SituaĂžii de UrgenÞã BucureÂşti (ISUB),

http://video.vnn.ro/services/player/bcpid1...tid=27071210001

si ca o ultima constatare: saptamana trecuta am tot fost la Universitate... si n-a fost zi de la Dumnezeu sa nu trec pe langa o masina lovita pe Calea Victoriei... ca sa nu mai pun la socoteala stirile despre accidente naspa pe care le vedem in fiecare zi la tv, si vazand reportajul iti dai seama ca masina implicata era bmw?

se intampla din ce in ce mai multe accidente in ultimul timp sau doar mi se pare mie? <_<

extraordinar frate pai cam cate evenimente rutiere se intampla pe zi??? ca daca te uiti pe stirile protv pe site te iau fiori!!!

accident

ii foarte tare domnul de la sec. 30 si ceva care comenteaza : cre ca avea o suta douazeci,saizecisiceva <_<

L.E.

ma scuzati asta lam vazut mai tarziu....cum pui mei sa circul pe drumuri nationale cu caruta... :) :bashwall: :unsure:

altul

Edited by sergiulean

extraordinar frate pai cam cate evenimente rutiere se intampla pe zi??? ca daca te uiti pe stirile protv pe site te iau fiori!!!

accident

ii foarte tare domnul de la sec. 30 si ceva care comenteaza : cre ca avea o suta douazeci,saizecisiceva <_<

L.E.

ma scuzati asta lam vazut mai tarziu....cum pui mei sa circul pe drumuri nationale cu caruta... :) :bashwall: :unsure:

altul

Server not found

....cum pui mei sa circul pe drumuri nationale cu caruta... <_< :) :bashwall:

altul

astia cu carutele ar trebui impuscati, really! mai ales cei total inconstienti care merg fara semnalizare... era sa o patesc si eu urat acum vreun an cand plecam spre bucuresti pe centura de est a ploiestiului care este neluminata... si pentru ca o stiam si cu ochii inchisi, aveam in jur de 100-120km/h. si la in moment dat imediat dupa o curba mi-a aparut in bataia farurilor o caruta, evident, nesemnalizata! nici macar un ochi de pisica, o festila, orice! am avut fix o fractiune de secunda sa trag violent dreapta si sa o evit... mi-a fugit putin spatele, dar am avut noroc ca nu venea nimic de pe contrasens, si nici n-am prins pietris pe care sa alunec si sa ma duc eu prin boscheti!.... am incetinit dupa ce-am trecut de ei si nu stiam ce sa fac... sincer, imi venea sa ma duc sa intru deliberat cu masina in ei dupa toata spaima pe care o trasesem! sau sa ma duc sa-i iau la bataie, sa le fac CEVA, care sa-i invete minte! ca uite asa un dobitoc de genul nenoroceste un om care isi vede de treaba lui! :unsure: :blink: :blink:

Ce grozavie...

adica ? <_< :)

DEX: GROZĂVĂE, grozĂŁvii, s.f. 1. Faptul de a fi groaznic, de a inspira groazĂŁ; faptĂŁ, situaĂžie, ĂŽntâmplare ĂŽngrozitoare; oroare, urgie. 2. (Concr.) Lucru sau fiinÞã ĂŽngrozitoare. 3. Faptul de a ieÂşi cu totul din comun

....cum pui mei sa circul pe drumuri nationale cu caruta... <_< :) :bashwall:

altul

astia cu carutele ar trebui impuscati, really! mai ales cei total inconstienti care merg fara semnalizare... era sa o patesc si eu urat acum vreun an cand plecam spre bucuresti pe centura de est a ploiestiului care este neluminata... si pentru ca o stiam si cu ochii inchisi, aveam in jur de 100-120km/h. si la in moment dat imediat dupa o curba mi-a aparut in bataia farurilor o caruta, evident, nesemnalizata! nici macar un ochi de pisica, o festila, orice! am avut fix o fractiune de secunda sa trag violent dreapta si sa o evit... mi-a fugit putin spatele, dar am avut noroc ca nu venea nimic de pe contrasens, si nici n-am prins pietris pe care sa alunec si sa ma duc eu prin boscheti!.... am incetinit dupa ce-am trecut de ei si nu stiam ce sa fac... sincer, imi venea sa ma duc sa intru deliberat cu masina in ei dupa toata spaima pe care o trasesem! sau sa ma duc sa-i iau la bataie, sa le fac CEVA, care sa-i invete minte! ca uite asa un dobitoc de genul nenoroceste un om care isi vede de treaba lui! :unsure: :blink: :blink:

mare adevar ai spus.

Politia insa e ocupata cu camuflarea Loganurilor ca sa puna radarul.

lasa-i, nu-i deranja.