Jump to content

schimbare diferential

Recommended Posts

salut!am si eu niste intrebari legate de diferential,nu ma pricep prea bine,dar am auzit ca se poate schimba diferentialul,in sensul ca se poate pune mai mic,sau mai mare si astfel mai castigi ceva cuplu,ca s-ar putea pune de diesel!e ceva adevar in chestia asta?eu am un e46,318i,nfl,sincer nici nu stiu ce diferential am,de cat e!poate ma lamureste cineva?

La benzinare cu motor mare de abicei au diferentiale mai lungi.

De exemplu 3.73 si 4.45 pe aceeasi masina.

3.73 e mai lung, viteza maxima este mai mare, masina are demaraj mai slab.

4.45 e mai scurt, viteza maxima mai mica, dar are demaraj mult mai bun.

Ma rog, asa ceva....

Edited by pyu

3.73 e mai lung, viteza maxima este mai mare, masina are demaraj mai slab.

4.45 e mai scurt, viteza maxima mai mica, dar are demaraj mult mai bun.

Ma rog, asa ceva....

<_< si un E36-316, de prin 1995 cam ce diferential ar putea sa aibe ? :)

Nu se merita sa schimbi la motorul tau.

Iti dau exemplu.

Daca de la 3.38 schimbi la 3.74 sa zicem

O sa ai sprint un pic mai mare, dar motorul va fi mai turat, ceea ce va duce clar la consum sporit.

daca acuma ai la 120km/h 3000rpm, cu ala o sa ai 3500...

Daca iti pui mai lung.... cum are florin in video ala... 2.54... abia mai pleci, ca motorul tau e slab...

Edited by roco123

• 2 months later...

Salut!!! Am si eu o problema in leg cu un diferential si asi fi recunoscator daca gasesc si eu pe cineva care sa ma ajute cu aceasta nedumerire.Am un E36 1.8 IS M44 Coupe...vreau sa-i pun un diferential autoblokant 3.45 ....problema e urmatoare.

Masina trage f bine chiar cateodata ma uimeste si pe mine,,,,si da cercuri fara probleme...dar dupa parerea mea nu are autoblokant....lam studiat pe exterior si nu am gasit decat placuta pe care scrie raportu DAR??? apare o serie 338V2652 .

Cum aflu raportu,si daca e autoblokant? si se merita sa pun 3.45??? trage mai grav ??am vreo multumire cu el?? Multumesc!!!

Pe un diferential autoblocant e inscriptionat S. Daca nu are acel S nu e autoblocant.

Tot aud fel de fel de indivizi ce spun ca au ei blocante de 318 pe 320 etc.

Sa-mi arate si mie cineva o masina de capacitate mai mica decat M-ul si care sa aiba din fabrica autoblocant. Eu n-am gasit pe nici un site de incredere informatii cum ca alte masini in afara de M ies cu blocant din fabrica.

Si daca eu am dreptate insemna ca nu exista blocante de 3,45 cum zic unii ca au de vanzare. La M3 E36 sunt doua rapoarte. Cel de 3,15 si cel de 3,23.

Astept pareri contra dar argumentate !

P.S.

LOCUL ACESTUI TOPIC NU ESTE AICI !

Edited by the_rifle