Jump to content

Dezmembrez e39 520 D 2001 avariat

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

BogdanCH- tampoanele nu mai sunt bune... iar capac din ala nu am pentru ca aveam alte jante pe masina! valabil si pentru bmwseria520d!

gyno09- jantele nu sunt de vanzare... din simplul fapt ca nu prea am vazut modelul asta si mie imi plac foarte mult. acum le am la vopsit iar maine le voi pune pe masina si o sa pun si poze cu ele!

zno- nu am suport pahare, mai sunt cheile 3 la numar 2 cu telecomanda dar trebuie resetate pentru ca au stat mult pe bara si una normala fara telecomanda!

BogdanCH- tampoanele nu mai sunt bune... iar capac din ala nu am pentru ca aveam alte jante pe masina! valabil si pentru bmwseria520d!

gyno09- jantele nu sunt de vanzare... din simplul fapt ca nu prea am vazut modelul asta si mie imi plac foarte mult. acum le am la vopsit iar maine le voi pune pe masina si o sa pun si poze cu ele!

zno- nu am suport pahare, mai sunt cheile 3 la numar 2 cu telecomanda dar trebuie resetate pentru ca au stat mult pe bara si una normala fara telecomanda!

poti sa pui poza terog la cheiile cu telecomanda ca sa le vad cat de uzate sunt ? cu respect!

• 2 weeks later...
mansonul acela din piele de la schimbator il mai ai ? daca il ai si e in stare buna astept pm cu pretul .

A ajuns si ala tot la mine dar mansonul era distrus pe mine ma interesa numai cadrul de plastic !

Livyu18CT - le am sunt toate ok, o sa-ti trimit un pm cu pretul mai pe seara; sunt din arges dar o sa ajung in constanta cam intr-o saptamana jumatate deci te pot scuti de transport...

nici PM n-ai trimis cu pretul, nici la constanta n-ai mai ajuns :)

le mai ai ? :lol:

Livyu18CT - le am sunt toate ok, o sa-ti trimit un pm cu pretul mai pe seara; sunt din arges dar o sa ajung in constanta cam intr-o saptamana jumatate deci te pot scuti de transport...

am ajuns la constanta, ti-am trimis chiar si pm cu cateva zile inainte sa plec, pm la care nu ai raspuns.... din cate stiu inca mai sunt o sa le fac poze in weekend sa le poti vedea si apoi discutam! numai bine

gabriel_525 - multumesc! :lol:

Edited by morph3us_

am ajuns la constanta, ti-am trimis chiar si pm cu cateva zile inainte sa plec, pm la care nu ai raspuns.... din cate stiu inca mai sunt o sa le fac poze in weekend sa le poti vedea si apoi discutam! numai bine

gabriel_525 - multumesc! :)

astep pretul pt capac si vas :lol:

gabriel_525 - multumesc! :)

astep pretul pt capac si vas :lol:

mai deci e aiurea si tie ti-am trimis mesaj la care nu mi-ai mai rapsuns, 80 lei ti-am spus atunci...

mai deci e aiurea si tie ti-am trimis mesaj la care nu mi-ai mai rapsuns

sa sti ca nici eu nu am primit pm cand ai venit la c-ta :)

te-ai uitat capacele de la filtrul de aer ?

Edited by Livyu18CT

• 2 weeks later...

Imi faci si mie o oferta pentru :

- grilele alea interioare (chiar daca ai zis k sunt un pic crapate, fata spate)

- pompa motorina cea din rezervor

- capacelu din bara care astupa gaura unde intra carligu` ala care se infileteaza

Edited by DGDanyel

///MPower_5er - imi pare rau nu are senzori de parcare!

DGDanyel - grilele acelea de aerisire sunt in stare perfecta, doar cea din partea soferului e putin crapata intr-un colt.... asa a venit masina de la mama ei. Si deci le vrei pe cele 2 din fata si cele din spate sau si cele din usi?(40 euro) Capacelul din bara fata sau bara spate?(ti-l fac cadou p'asta:P) iar pompa de motorina gasesti pretul in lista...

Cretu Ciprian - nu sunt sigur de vas cand ajung la masina daca mai e ii fac si poze si apoi mai vb...

bmwseria520d- ornamanetele sunt dar nu mai stiu in care parte stiu ca unul e doar jumatate:P la fel ca si la grile tot de la mama ei....

zno - daca iti dau cheile atunci trebuie sa iei si contactul ca altfel nu vad ce faci fara el.... promit diseara ai poze cu cheile, insa nu le dau separat....

puscasu - bandoul 60 ron, aparatoare nu sunt sigur ca mai e dar te anunt cand ajung la masina!

Dariusel - da pentru tine era pretul!

Edited by morph3us_

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.