Jump to content

Dezmembrez e39 520 D 2001 avariat

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

vreau mai multe poze cu masina din interior sa vad ce este bun pe acolo si din spate si din lateral ca sa imi pot da seama de ce piese pot fi valorificate de pe ea si fa-mi un pret ca sa o cumpar sa te scap de ea....0723.77.67.67

o sa-ti fac si poze, insa pretul nu e discutabil imi pare rau... 1500

1500 fara motor??cred ca glumesti,nu vreau sa fiu carcotas dar cine o cumpara ce mai scoate dupa aia?

• 3 weeks later...
vreau mai multe poze cu masina din interior sa vad ce este bun pe acolo si din spate si din lateral ca sa imi pot da seama de ce piese pot fi valorificate de pe ea si fa-mi un pret ca sa o cumpar sa te scap de ea....0723.77.67.67

o sa-ti fac si poze, insa pretul nu e discutabil imi pare rau... 1500

1500 fara motor??cred ca glumesti,nu vreau sa fiu carcotas dar cine o cumpara ce mai scoate dupa aia?

1500 cu motor, n-am zis fara motor... am zis doar ca motorul este dat jos de pe ea atat!

imi pare rau dar nu am avut timp sa ajung la ea pt poze detaliate

• 1 month later...

pai in lista de preturi am vazut ca ai la 100 EURO MID-ul ... si aici zici ca dai complet mid + cdplayer 140 euro.

pe mine ma intereseaza DOAR cdplayeru (partea de sus - cea care o acopera trimul ca nu-mi mai citeste cd-uri) ... cele 2 bucati se despart in 2 si-s prinse in cleme.

iti ofer 50 EURO pe ea... desi din calcule reiese ca-i 40 ...

http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Seda...tronic_systems/

vezi aici ca-s separate

ai 2 bucati cumva ? ca mai e un prieten din TM interesat de acelasi lucru ...

Edited by robytza

pai in lista de preturi am vazut ca ai la 100 EURO MID-ul ... si aici zici ca dai complet mid + cdplayer 140 euro.

pe mine ma intereseaza DOAR cdplayeru (partea de sus - cea care o acopera trimul ca nu-mi mai citeste cd-uri) ... cele 2 bucati se despart in 2 si-s prinse in cleme.

iti ofer 50 EURO pe ea... desi din calcule reiese ca-i 40 ...

http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Seda...tronic_systems/

vezi aici ca-s separate

ai 2 bucati cumva ? ca mai e un prieten din TM interesat de acelasi lucru ...

nu am doua bucati si dupa cum i-am spus si lui nu il desfac pentru ca apoi raman cu midul pe care nu il mai ia nimeni....

uite ca ai gasit cumparator pentru mid... am inteles de la el ca a vazut topicul mai demult si ca ati vorbit deja...

daca nu ai doua bucati, il cedez lui... daca mai faci rost de 1 bucata sa ma anunti te rog. mersi

PS : midul se da de 10 ori mai repede ca cdplayeru oricum nu tre sa-ti faci probleme :) de obicei mid-ul se strica deoarece ii mor pixeli... cdplayeru numai la ghinionisti se pare ca pica

Edited by robytza

uite ca ai gasit cumparator pentru mid... am inteles de la el ca a vazut topicul mai demult si ca ati vorbit deja...

daca nu ai doua bucati, il cedez lui... daca mai faci rost de 1 bucata sa ma anunti te rog. mersi

PS : midul se da de 10 ori mai repede ca cdplayeru oricum nu tre sa-ti faci probleme :) de obicei mid-ul se strica deoarece ii mor pixeli... cdplayeru numai la ghinionisti se pare ca pica

imi pare rau nu ma ocup cu dezmembrari deci slabe sanse sa mai fac rost de asa ceva.... inseamna ca sie u sunt ghinionist ca mi-a picatmagazia de cd-uri:P

flo_55- am trimis p.m.

Edited by morph3us_

• 2 weeks later...

debe- capota e turtita, grilele le am dar tre sa vezi poze cu ele ca una din ele intr-o parte e putin matuita, iar faruri nu am ca le caut si eu pentru a mea....

f1bogdan--sigla e deteriorata, cojita...

-10% la toate preturile incepand de azi!

si cel mai bine dati de mine la telefon (0722 548 095 / 0762 959 286)

Edited by morph3us_

• 3 months later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 6 months later...
  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.