Jump to content

accident spre Mamaia

altala

Recommended Posts

Ce legatura are tractiunea spate cu prostia, inconstienta, lipsa experientei si educatia ???

Urmand logica ta, de ce nu suntem toti cei cu tractiune spate incolaciti de cate un pom ??? :)

Nu vezi ca cele mai multe accidente de tip .. sunt facute cu BMW-uri?

RIP!!!

Cand va spun eu ca tractiunea spate nu e o tractiune pentru soselele din RO ... imi sariti toti in cap. :)

Ce treaba are tractiunea cu soselele din RO daca conducatorul ( scuzati cacofonia ) autoturismului este inapt :lol:

Adica... vrei sa zici tu ca BMW-urile sunt singurele masini cu care poti prinde viteza?

Da, viteza+tractiunea spate - in cazul tinerilor incepatori = victime !!!

Ce legatura are tractiunea spate cu prostia, inconstienta, lipsa experientei si educatia ???

Urmand logica ta, de ce nu suntem toti cei cu tractiune spate incolaciti de cate un pom ??? :)

Nu vezi ca cele mai multe accidente de tip .. sunt facute cu BMW-uri?

RIP!!!

Cand va spun eu ca tractiunea spate nu e o tractiune pentru soselele din RO ... imi sariti toti in cap. :)

Ce treaba are tractiunea cu soselele din RO daca conducatorul ( scuzati cacofonia ) autoturismului este inapt :)

Adica... vrei sa zici tu ca BMW-urile sunt singurele masini cu care poti prinde viteza?

Da, viteza+tractiunea spate - in cazul tinerilor incepatori = victime !!!

Daca lua stalpul cu viteza aia intr-un Clio FWD sunt sigur ca se simteau mult mai bine. Asta e ca bancul ala... "uita-te la astia care au purta centura.... zici ca-s vii!" :lol:

Daca lua stalpul cu viteza aia intr-un Clio FWD sunt sigur ca se simteau mult mai bine. Asta e ca bancul ala... "uita-te la astia care au purta centura.... zici ca-s vii!" :)

Nu la asta ma refeream... nu rezisti daca ei stalpul cu 100 decat daca esti intr-un tanc...

Ma refeream ca tractiunea spate e arma alba in mana soferilor incepatori si tineri.

Ma refeream ca tractiunea spate e arma alba in mana soferilor incepatori si tineri.

Prima masina e36 , permis de un an (aveam 19) si nu mai condusesem nici o masina pe drumuri publice si iatama ca-ti scriu acum .

Deci nu-i chiar dracul asa de negru , sau rosu , ca nu l-am vazut.

Edited by Billy M

masina s-a lovit chiar la mijloc, in stalpul lateral unde este un punct mort. Mai ales ca suprafata afectata a fost mica, ma mir ca a stat in picioare stalpul...

Daca era intr-adevar cum zicea in stire ca avea permisul suspendat, e vina parintilor ca i-au dat masina, punct. Mai departe ce sa zic, selectia naturala. Macar poate ala nevinovat care era in spital de-ar fi supravetuit. Sunt multi teribilisti care cand pleaca pe luma ailalta mai iau si pe altii cu ei, asta-i tragic.