Jump to content

Faruri lupa e36 ... un alt look.

ziemenz

Recommended Posts

Se da una bucata poza cu cele 5 frumoase E36. pe randul 2 daca va uitati la cele doua au farurile originale dar totusi parca se vad altfel. <_< si pun pariu ca la banii lor toate 5 pisicile au faruri cu lupe.

De mult ma roade ideea ca atunci cand aprind faza scurta farul se umple de lumina (desi am lupe originale + xenon) si angelurile parca deja nu mai au acelasi efect frumos.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=63&fg=05

Tema pentru acasa pentru cine are vreo idee.

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cred ca am gasit o solutie dar nu bag mana in foc ca functioneaza 100%.

O sa cumpar ce-mi trebuie si poate in seara asta reusesc sa le montez si sa le bag in teste de fiabilitate. O sa stau cu extinctorul langa ele sa nu ia foc <_<

Daca e totul ok revin cu un tutorial.

Am terminat tigania <_<

Am pus cateva poze cu farul inainte(ultima poza de jos) si dupa ce am lipit acea bucata care sa-mi umple golul din jurul lupei.

Nu afecteaza cu absolut nimic lumina, tot ce iese pe langa lupa e lumina reziduala. lumina care o vedeti pe sosea e doar de la lupa.

Totusi locul din jurul lupei pare sa fie facut pentru o usoara aerisire. si am vazut ca nu se incinge decat oglinda unde sta bec-ul, aici spre lupa tot plasticul e rece.

Am lipit finut cu silicon rezistent la temp mari (2+2 pentru etansat motoarele) si totul e vopsit negru mat. Cu ochiul liber cand tii lupa in mana se vad micile imperfectiuni din urma jobului ... dar odata montat in far vine in spatele a 2 sticle ambele cu striatii si nu se mai observa absolut nimic.

Repet, nu stiu ce rezistenta o sa aiba in timp, daca e sa se duca naiba lupele din cauza ca n-au aerisire, nu-i problema ca mai am o pereche de la vechile faruri si sunt chiar bune. Intre timp trebuie sa-mi schimb neaparat geamurile de faruri. Am vrut sa le montez pe masina dar nu am unde deocamdata, sunt sigur ca arata mult mai bine montate, poate vineri-sambata o sa reusesc ceva. Daca aveam pleoape si un geam nou noutz sigur efectul era mult mai frumos.

Edited by ziemenz

• 11 months later...

unu l-am rezolvat... diferenta de lumina este clar imbunatatita.....

cel din dreapta este fara sticla si am reusit sa elimin si lumina care se vedea inafara lupei....

iar cel din stanga este normal (cu sticla) si cu lumina din afara lupei...(far normal, pana maine :twoup: ).

atasez si 2 poze...se vede clar diferenta...

Super, pune poza cu farul, cum arata acum?

asa arata acum....in scurt timp ma apuc si de al 2-lea...

cand voi pune sticla(gaurita) si pleoapele se va schimba in bine (sper).

...

Edited by zeky

acum sa vedem daca tine....am folosit bagheta din poza pe care am bagat-o la cuptor pentru a-i modifica forma....au intrat fortat (4 bucati) si le-am lipit cu poxipol transparent pe interior in jurul lupei dupa care am vopsit in negru mat... Edited by zeky

angel eyes...

ce rol are cerculetul de plastic?

care-i treaba cu angel eyes-ul?....oricum angel eyes-ul vine langa lupa unde temperatura este mai mica decat cea unde am pus eu plasticul (la capatul suportului care sustine lupa, aproape de bec si de oglinda becului) daca la asta te refereai.....

aaa...cerculetul de plastic l-am taiat in 4 bucati egale si l-am pus in jurul lupei, vopsite in negru mat si lipite cu poxipol, la capatul celalalt,....unii fac si angel din plasticul asta...

adica aici...

Edited by zeky

ai dat jos sticlele de pe ambele faze?

ce marca sunt farurile tale?

doar cele de pe faza scurta....sunt modelul cu lupa mare...zkw

m-am intalnit cu emu si am comparat lumina (si el are tot cu lupa).....diferenta este clara.... :twoup: sper sa tina

Edited by zeky