Jump to content

Vand strut bar E36 6 cilindrii

Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul vand bara rigidizare pentru oalele fata (strut bar) pentru E36 cu motor in 6 cilindrii sau o schimb cu una pentru 4 cil. este confectionata din aluminiu si este model slim DTM. Modelul este reglabil, este ideal pentru masinile cu motoare mari pentru ca ajuta la intarirea oalelor care tind sa se lase in timp din cauza greutatii motorului. pret 250 lei. 0766806124 Marius Edited by mario.b

• 3 weeks later...
  • 8 months later...
Dupa cum spune si titlul vand bara rigidizare pentru oalele fata (strut bar) pentru E36 cu motor in 6 cilindrii sau o schimb cu una pentru 4 cil. este confectionata din aluminiu si este model slim DTM. Modelul este reglabil, este ideal pentru masinile cu motoare mari pentru ca ajuta la intarirea oalelor care tind sa se lase in timp din cauza greutatii motorului. pret 250 lei. 0766806124 Marius

Salut , am eu una pentru 4 cilindri da-mi add pe mess sa vb id :antacebal

iti dau eu 200 lei,o livrezi tu in bucuresti?eu am un program foarte tampit si nu am timp sa vin sa o iau

spune-mi un numar de telefon si o adresa si vedem cum facem, in principiu nu am nimic impotriva acestui lucru. te salut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.