Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

cumpar scut si aparatori noroi

Recommended Posts

sincer sa fiu nu cred ca prin piesele care imi trebuie mie intra vreun senzor... sunt niste simple aparatori de noroi, as putea spune cu un rol protector la denivelari, pt ca au niste iesituri care probabil ca rascheteaza solul daca te sui pe unde nu e cazul....

sincer sa fiu nu cred ca prin piesele care imi trebuie mie intra vreun senzor... sunt niste simple aparatori de noroi, as putea spune cu un rol protector la denivelari, pt ca au niste iesituri care probabil ca rascheteaza solul daca te sui pe unde nu e cazul....

acele prelungiri au rol aeodinamic nu sa nivelezi drumul cu ele .si da un vin pt scut motor.

nu vin de baut. serie sasiu

Edited by pedro

Daca ce ai tu nevoie e piesa 8 din link http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=41&fg=10 atunci e cea in care intra senzorul de temperatura.Daca nu atunci cauta si tu pe realoem si pune o imagine cu ce iti trebuie exact

....asa pare..a fi piesa nr 8. o sa ma uit mai atent.

acele prelungiri au rol aeodinamic nu sa nivelezi drumul cu ele .si da un vin pt scut motor.

nu vin de baut. serie sasiu

daca spui tu ca au rol aerodinamic...

serie sasiu:wbaal71050kg44407

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=41&fg=10

piesa 8 stg si dr

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=51&fg=70

de aici spui tu ce vrei.apoi pot sa iti dau si preturi daca vrei

175 stg si 195 dr oe

sau 2 x 64 producator pt laterale

si 1080 scut oe reper1

corect, m-am uitat mai atent si e piesa nr. 8...pe stanga este si o gaura ca o fanta de admisie. pe partea dreapta parca nu ar fi nimic altceva. inteleg ca preturile de producator sunt 64 /buc?

cat despre scut, nu stiu sa iti zic care este....scutul pt motor, cel care vine imediat in spatele barei de protectie. care ar fi pretul de producator?

NU EXISTA ALT SCUT. LA SCUT MOTOR NU AM PRODUCATOR. LISTEAZA-YI POZA SI MERGI CU EA LA MECANIC SA SE UITE. si da pretul e 64lei x 2 pe producator Edited by pedro

• 1 year later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.