Jump to content

cleme fetze usi ... de unde sa cumpar?

Recommended Posts

Ia codurile de pe realoem si fa o comada la BMW. Eu am luat pentru ornamente - 3.5 ron -set de 5. Sa nu suni la piese fara coduri ca o sa zica ca nu au. De fapt nu au rabdare sa caute. Edited by Ender

Ia codurile de pe realoem si fa o comada la BMW. Eu am luat pentru ornamente - 3.5 ron -set de 5. Sa nu suni la piese fara coduri ca o sa zica ca nu au. De fapt nu au rabdare sa caute.

super bun sfat mi-ai dat... ! mersi ! <_<

ai incercat la service auto mai mare ?

phixsius, inceareca pe viitor sa nu mai raspunzi la o intrebare cu o alta intrebare.

incearca sa iti dai seama (daca poti) ca puteam formula astfel : incearca la service auto mai mare,nu de coltu` strazii..

si era acelasi lucru.sunt convins ca omul a inteles ideea

phixsius, inceareca pe viitor sa nu mai raspunzi la o intrebare cu o alta intrebare.

incearca sa iti dai seama (daca poti) ca puteam formula astfel : incearca la service auto mai mare,nu de coltu` strazii..

Incearca sa iti dai seama (daca poti) ca ceea ce cauta omul se gaseste numai pe original, stiu pentru ca am cautat si eu. De ce sa caute la un service mai mare sa piarda vremea cand gaseste sigur la reprezentanta? Nu cred ca 3.5 ron este o suma care sa justifice efortul.

Incearca sa iti dai seama (daca poti) ca ceea ce cauta omul se gaseste numai pe original, stiu pentru ca am cautat si eu. De ce sa caute la un service mai mare sa piarda vremea cand gaseste sigur la reprezentanta? Nu cred ca 3.5 ron este o suma care sa justifice efortul.

ok,cum vrei tu.

Stie careva de unde sami cumpar cleme de usi ? am cateva rupte si imi zdrangane la denivelari ... am auzit de la cineva ca potrivesc clemele de la cielo ii posibil ?

Clemele pentru fetele de usi se gasesc in tot targul Vitan. Nu este nevoie sa te duci doar sambata si duminica. Se vand si in celelalte zile ale saptamanii !

Pret: 2.500 - 3.000 lei vechi !

Daca nu ma insel, pentru o fata de usa sunt necesare 10 cleme.

Cand te duci sa cumperi, ia cu tine si o clema veche ca sa ai de comparatie.

Stie careva de unde sami cumpar cleme de usi ? am cateva rupte si imi zdrangane la denivelari ... am auzit de la cineva ca potrivesc clemele de la cielo ii posibil ?

Clemele pentru fetele de usi se gasesc in tot targul Vitan. Nu este nevoie sa te duci doar sambata si duminica. Se vand si in celelalte zile ale saptamanii !

Pret: 2.500 - 3.000 lei vechi !

Daca nu ma insel, pentru o fata de usa sunt necesare 10 cleme.

Cand te duci sa cumperi, ia cu tine si o clema veche ca sa ai de comparatie.

Omul este din Oradea,nu are targ Vitan acolo

Daca vreti sa faceti tiganii din BMW-ul vostru puneti-va din targ sau de Cielo, dar daca vreti sa fie ca inainte, mergeti la un magazin de piese auto (nu la coltul strazii) unul mai serios si va comandati cleme(va trebuie codul de pe realoem). Vin pe original BMW si pe mine m-au costat 2,5 ron bucata. Am avut si eu cateva rupte si le-am inlocuit. Succes.

Mie nu mi se pare ca fac tiganie daca cumpar cleme din Vitan.

Am cumparat destule si am facut comparatie cu alea vechi (originale).

Nicio diferenta, poate la pret... in rest vin la fel pe usa.

Nu am stat sa ma interesez daca sunt de Cielo, si nici nu ma intereseaza.

Era identica cu clema de pe BMW-ul meu... inseamna ca era pentru masina mea !

Cine vrea sa-si cumpere originale, face foarte bine... dar nu stiu daca pentru un plastic, se merita pretul de 2,5 ron/buc, mai ales ca sunt si ascunse sub fata de usa.

Si am dat un exemplu cu targ-ul Vitan pentru ca de acolo ma duc eu sa iau si stiu ca au.

Daca am nevoie de o clema acum, acolo o cumpar pe loc. De la magazin, o iau a doua zi, iar de la BMW o iau dupa 5 zile.

Mie nu mi se pare ca fac tiganie daca cumpar cleme din Vitan.

Am cumparat destule si am facut comparatie cu alea vechi (originale).

Nicio diferenta, poate la pret... in rest vin la fel pe usa.

Nu am stat sa ma interesez daca sunt de Cielo, si nici nu ma intereseaza.

Era identica cu clema de pe BMW-ul meu... inseamna ca era pentru masina mea !

Cine vrea sa-si cumpere originale, face foarte bine... dar nu stiu daca pentru un plastic, se merita pretul de 2,5 ron/buc, mai ales ca sunt si ascunse sub fata de usa.

Si am dat un exemplu cu targ-ul Vitan pentru ca de acolo ma duc eu sa iau si stiu ca au.

Daca am nevoie de o clema acum, acolo o cumpar pe loc. De la magazin, o iau a doua zi, iar de la BMW o iau dupa 5 zile.

@ SlowDeath - este importanta si compozitia. Sa fie moale plasticul. Altfel te trezesti cu greierasi. Sunt prea putini bani ca sa nu merite luate pe original. Parerea mea.

Ma rog... sunt doar niste cleme din plastic.

Cele din targ (sau aftermarket) mi s-au parut mai dure (ceea ce este un lucru bun) in zona aia care intra in gaura din usa.

<_< e mai bine sa fie moi, nu dure.

da asai.. doar ca eu nu stau in capitala ... asa ca nu voi putea fugii pana in vitan sa cumpar cleme :) ... bine ar fi sa ma directioneze careva catre un magazin de piese ... in orice caz cred ca asa voi face... voi da o fuga pana la dealer bmw <_<