Jump to content

vopsit manere usi si plasticurile de pe usi

bank_x

Recommended Posts

serviceul ala la care ai fost tu e de rahat , daca nu pot vopsi niste plastice ..mai bine cauta un service serios si vor iesi f bine ..Eu m-am saturat de atitudinea unor vopsitori care nu garanteaza lucrarea .. Lasa foliatul si alte prostii ..Vopsit arata f bine si se poate face 100% fara probleme .

Adevarul este ca nici eu nu pricep care e problema. Carcasa la oglinzi este din plastic, paraguri, spoiler, eleron - toate se vopsesc. Pana si stopurile se vopsesc. De ce nu garanteaza?

Adevarul este ca nici eu nu pricep care e problema. Carcasa la oglinzi este din plastic, paraguri, spoiler, eleron - toate se vopsesc. Pana si stopurile se vopsesc. De ce nu garanteaza?

suprafata nu este neteda, trebuie foarte bine pregatita inainte iar manerele astea sunt folosite ff des ...

+ gandeste-te ca se pot zgaria foarte usor cu unghia ...

suprafata nu este neteda, trebuie foarte bine pregatita inainte iar manerele astea sunt folosite ff des ...

+ gandeste-te ca se pot zgaria foarte usor cu unghia ...

Suprafata se pregateste cu smirghel cu granulatie mica, nu vad ce este greu aici. In plus bara fata ia pietricele la viteza care fac mai mult rau la vopsea decat unghiile si tot rezista. Ale mele sunt vopsite din fabrica si inca nu le-am zgariat cu unghiile.

saptamana viitoare probabil ca o sa le fac (totusi o sa ma mai gandesc)

dar apropo de vopsea...un prieten si-a vopsit la un golf V o glinda si o parte din portiera cu un astfel de spray si vreau sa zic ca nu are nici cea mai mica urma,zici ca e facuta la atelier...dar aici o sa fie vorba de altceva pentru ca practic dai cu spray pe plastic gol.

ender esti un norocos <_<

s-ar putea ca la prietenul tau sa apara primele semne dupa primul drum la o spalatorie ecologica ...

@Ender : chiar ... esti norocos <_<

Nu-s chiar asa norocos, dar mi-am facut un calcul de rentabilitate si am concluzionat ca ma costa mai putin sa-mi tai unghiile decat sa revopsesc manerele. :)

tabla aia se zgarie la toate masinile am inteles ca de la parul de pe degete <_<)))))))

@alex77xax : nu are surprize deloc pentru ca are de vreo 3 luni treburile alea vopsite su spray si nu se vede nimic :)

ma intereseaza daca a facut cineva aceasta operatiune (am un e46) sa vad cum se comporta vopseaua,sare de pe ele?

am inteles de al un tinichigiu ca daca imi da plasticurile alea jos de pe usi si manerele o sa le puna foarte greu al loc si risc sa mi le rupa,vreau sa stiu daca e adevarat???

recent am vopsit si eu manerele la un E90 in culoarea caroseriei fara probleme.

Vopsitorul a zis "nici o problema , floare la ureche"!

Arata super si schimba total aspectul masinii.

Caua un service serios!

Bafta!

de unde esti,adica in ce localitate le-ai vopsit si cat ti-a luat pe ele ?

Calarasi am avut de vopsit capota si bara fata pe casco si am profitat de ocazie. Pt manere am dat vreo 50 lei , cinstea vopsitorului .

Daca e cineva interesat va pot ajuta cu relatii.

Bfta!