Jump to content

probleme debitmetru 320d e46

Recommended Posts

Pai poate atat poate masina....

sa nu-mi zici ca ai un 318 si vrei sa traga ca M-ul...

Stai ca am vazut ce bolid ai.... Un 320d.... Pai ce pretentii ai frate la un diesel de 2 litri sau 1.8 ?

Debitmetrul e bun ! cilindrea e de vina...

Turbina e Ok ?

Ai compresia OK ?

Eu am un 325 care-mi pare ca trage ca un 316 ca m-am invatat cu el dar toti pe care i-am dat s-au jurat ca nu mai merg cu mine in masina... Poate te-ai invatat si tu cu masina si nu te mai impresioneaza.... Habar n-am ce sa - ti mai zic...

Bafta

( nascut vitezoman si-ti cumperi 320 DDDDDDDDDDDD ? .... mda... se pare ca se poarta vara asta... )

Edited by the_rifle

amuzanta ironia <_<

totusi.. ontopic:

daca stii sigur ca debitmetrul era cauza problemei tale (inainte) atunci dupa ce este schimbat trebuie inregistrat cu ECU. acest lucru se face fie la reprezentanta fie la o diagnoza profi (adica sa stie omul ce are de facut).

succes!

am fost azi la mecanic si am schimbat debitmetru totul e ok pana aici dar parca tot nu trage masina cu <_< :) m ar trebui. ce pot sa fac? please un sfat puteti sa mi dati?

injectoare? compresie? totul este ok?...ma rog..ce-a spus mecanicul dupa?ceva fum negru sau alb...nu albastrui...scoate? si daca da, cand?

Edited by DanS

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.