Jump to content

comenzi vocale E46

RobyS

Recommended Posts

Va rog sa-mi spuneti si mie cum pot sa verific daca am modulul de comenzi vocale. Intamplator am vazut in cartea masinii despre asa ceva : cum ca ar trebui tinut apasat lung butonul de pe volan de pe care se si raspunde la telefon. Eu il tin degeaba apasat ca nu se aude nimic pentru a incepe o comanda vocala.

Specific ca am navi mic cu pregatire bluetooth , dar pe consola din mijloc imi lipseste telefonul (mobil) care trebuia sa fie acolo. Restul de consola il am fara modul si functioneaza conectarea telefonului meu mobil prin bluetooth la masina.

Cum pot sa activez comenzile vocale sau cum sa vad daca am sau nu ?

Multumesc

Pai daca tot ai vazut in cartea masinii citeste mai departe ca sigur iti zic aia acolo.... Noi de unde sa stim ?

Daca nu aveai carte mai intelegeam.... Ti-e lene sa citesti si vrei mura in gura ?

" pai stai sa vezi ca e in germana.... " ... pai daca e in germana pana acolo cum ai inteles ?

Striga la ea si vezi daca vine dupa tine...

Edited by the_rifle

@the_rifle: take it easy !

omul doar a pus niste intrebari, daca poti sa il ajuti bine, daca nu, e suficient sa ignori intrebarile lui...

nu e cazul sa jignesti pe nimeni pt ca nu cunoaste o limba straina, chiar dificila... <_>

din contra. cunosc foarte bine limba engleza si am cartea si in germana si in engleza. inteleg ce scrie acolo. am facut asa dar nu-mi merge.

intrebarile erau altel dar tu nici nu le-ai citit. ai sarit arogant si ai jignit direct... asta e.

INTREBARI SUNT ADRESATE ACELORA CARE AU COMENZI VOCALE PE E46 SI MERG. NU BAGATORILOR DE SEAMA. MERSI

de aia intrebam ca doar nu-s cazut in cap cum crezi tu rifle

XXL : serifule creca esti prieten cu el ca daca era altul din provincie ii dadeai suspend, cum era si normal. daca vedea paul il ardea direct <_<. nu asta e scopul si ideea. sa speram ca nu mai polueaza. bafta

Edited by robytza

XXL : serifule creca esti prieten cu el ca daca era altul din provincie ii dadeai suspend, cum era si normal. daca vedea paul il ardea direct :). nu asta e scopul si ideea. sa speram ca nu mai polueaza. bafta

robita, abtine-te pe viitor de la comentarii inutile. in loc sa apreciezi interventia cu intentii bune a moderatorului, arunci cu noroi...rusine <_<

Daca apesi pe buton 1 secunda si nu se intampla nimic, probabil nu ai modulul instalat. Te poti uita in torpedeu sa vezi daca e, dar nu e :bashwall: . Si te mai poti uita si daca ai microfonul de la hands-free prezent. Modulul de comanda vocala are nevoie de acest microfon.

PS : Referitor la partea cu interventia lui @the_rifle si cu remarca "daca vedea paul il ardea direct", trebuie sa-ti tin o mica predica :unsure:.

1. Intrebarea ta din acest topic este un pic din categoria celor : de unde stiu daca am semnale albe pe masina, care imi zice si mie daca am volan de M, cum aflu daca am Isofix . Sunt intrebari la care nu ai de facut altceva decat sa te uiti un pic la masina, nu are cum sa te ajute cineva de pe net la o chestie pe care o vezi singur daca te uiti un pic la masina.

2. Raspunsul lui @the_rifle nu este de natura a jigni pe cineva. Poate e un pic ironic insa in nici un caz nu e atat de deplasat pe cat te plangi tu <_< .

3. Mai deplasata mi se pare replica ta : "INTREBARI SUNT ADRESATE ACELORA CARE AU COMENZI VOCALE PE E46 SI MERG. NU BAGATORILOR DE SEAMA" .

Nu uita, aici suntem pe un forum, unde oricine are dreptul la o parere. Sa-ti faci colegii de forum BAGATORI DE SEAMA este o impolitete!

Iti recomand si tie ca si tuturor celor care se simt datori sa zica ceva de genul "cei care nu sunt experti sa taca naibii din gura" sa apelezi la un service. Platesti si poate obtii un raspuns competent. Desi nici la service, unde dai bani, nu cred ca ai tupeu sa strigi tare din hol asa ceva.

Pe forum trebuie sa accepti parerea tuturor, urmand ca tu sa iti selectezi raspunsurile care consideri ca te ajuta. Poti corecta o parere gresita, dar nu poti pretinde sa taca toti si sa vorbeasca doar meseriasii!

In general nu sanctionez decat flame-urile, jignirile si incalcarile regulilor de postare la MP (fiind o sectiune lucrativa, acolo se aplica extrem de strict regulile, ceva de genul Cine misca nu mai misca / Cine misca, misca mort).

Astea fiind zise, este evident ca nu l-as fi sanctionat nici eu pe @the_rifle :). Q.E.D.

multumesc frumos de explicatii.

cred ca intrebarea mea din primul post a fost foarte corecta pentru cine a avut rabdare sa o citeasca toata, si are logica ei.

voi incerca sa aflu raspunsul din alta parte cum m-ai sfatuit, nu stiu sincer la ce mi-a fost gandul cand am postat aici sa intreb.

se poate inchide.

scuzati deranjul.

multumesc frumos de explicatii.

cred ca intrebarea mea din primul post a fost foarte corecta pentru cine a avut rabdare sa o citeasca toata, si are logica ei.

voi incerca sa aflu raspunsul din alta parte cum m-ai sfatuit, nu stiu sincer la ce mi-a fost gandul cand am postat aici sa intreb.

se poate inchide.

scuzati deranjul.

ok... as you wish !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.