Jump to content

BMW Club Magazine

X X L

Recommended Posts

vreau si eu toate cele 4 numere aparute, mai am vreo sansa sa le prind?

ultimele 3 da, primul numar nu mai e disponibil de ceva vreme... insa il poti citi in curand ONLINE, caci il vom posta pe site-ul revistei, in zona dedicata membrilor...

decat deloc e bine si asa. le pot lua sambata la intalnire?

Laurentiu pentru Constanta suntem 7 doritori de revista. Am pus lista de ceva timp pe topicul de intalniri si atatia s-au trecut pe lista.

Adresa mea sper ca o mai ai, daca nu spune-mi ca sa o trimit pe pm. Dar anunta-ma te rog inainte de a le trimite ca la nr-ul 3 le-am platit eu pe toate si am ramas cu 4 reviste.

Salut Laurentiu, am fost azi si am ridicat revistele de la posta. Doar ca sunt 8 in loc de 7, cred ca ati gresit la numarat. Nu e problema, sper sa gasesc s-o dau.

Am rasfoit putin revista si e foarte interesanta. Tineti-o tot asa! :twoup:

PRO DIY in revista! :twoup: :) :twoup: Mie mi se pare ca in general diy`ul reprezinta cel mai bine pasiunea pentru masina ta, ceva ce faci cu mana ta cu drag pentru a`ti iubi si mai tare masina, ori cred ca asta este si motivul forumului, revistei etc: pasiunea pentru masina/marca BMW. Iar in legatura cu "artizanalul" in cadrul diy, este de asemenea o chestie aiurea, daca scrie in revista/forum/www asta nu inseamna ca tre`sa si faci.. il faci daca vrei/iti place/ai resurse... ca doar daca vezi la stirile de la ora 5 pe unu care sare`n cap de pe bloc nu te duci pe bloc sa plonjezi nu ? scuze pentru postul mai lung, vroiam sa subliniez ca unora le face mare placere sa vada alte idei (diy).

ce chestie... mai erau unii care ne credeau bancheri, si noi venim cu bani de-acasa... :twoup:

in fine, atata timp cat exista pasiune si dorinta sa faci ceva frumos, lucrurile vor merge... cand ne vor ajunge nevestele la conturi, se strica treaba... :)

deh, facem haz de necaz ! :twoup:

ce chestie... mai erau unii care ne credeau bancheri, si noi venim cu bani de-acasa... :twoup:

in fine, atata timp cat exista pasiune si dorinta sa faci ceva frumos, lucrurile vor merge... cand ne vor ajunge nevestele la conturi, se strica treaba... :twoup:

si daca va ies bani ce? e munca voastra,moca a murit demult si sincer 12 ron nu e o suma mare pana la urma....... parerea mea :)

Nu ar fi rau sa iasa un profit macar cat sa ne acoperim reviziile la masini dar chiar daca am vinde tot tirajul de reviste nu s-ar acoperi cheltuielile pe productia lor

in fine, atata timp cat exista pasiune si dorinta sa faci ceva frumos, lucrurile vor merge... cand ne vor ajunge nevestele la conturi, se strica treaba... :)

Fa un card duplicat de "jucarie" si pune-l a vedere. La mine inca nu e cazul ca pot acuza de furt in secunda 2. :twoup:

Edited by michael

din pacate astazi nu am putut ajunge la intalnirea de la academie,

@XXL cum pot intra in posesia nr 2-3 ?

iti dau eu nr2.+3 cadou

ca intotdeauna cel mai valabil baiat de pe forum :twoup:

pai cand ai vreodata drum prin zona mea(stii tu) da-mi un telefon,merci claudiu

iti dau eu nr2.+3 cadou

De mine cred ca ai uitat. Cu nr. 1.

da scuze

mi-a iesit din cap :twoup:

ti-a trimis XXL numarul 4?

ca daca nu ii dau lui revista sa le trimita impreuna

din pacate astazi nu am putut ajunge la intalnirea de la academie,

@XXL cum pot intra in posesia nr 2-3 ?

iti dau eu nr2.+3 cadou

ca intotdeauna cel mai valabil baiat de pe forum :)

pai cand ai vreodata drum prin zona mea(stii tu) da-mi un telefon,merci claudiu

o rezolvam cand ma intalnesc cu Iulian

daca ma vad cu el in alta parte le trimit prin el , ok?

Edited by claudiuBWR

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.