Jump to content

BMW Club Magazine

X X L

Recommended Posts

bineinteles :)

salut

o mica intrebare ptr cei ce fac revista

se poate pune in revista avantajele si dezavantajele fiecarei serii?

poate cineva vrea sa se reprofileze la alta serie.

si o sugestie : probleme tehnice - scheme

va multumesc

sper sa nu deranjez prea tare

pentru asa ceva exista FORUMUL...

revista promoveaza cultura automobilistica, deci nu am vrea sa ne transformam in "critici literari sau de arta" gen emisiunile TV in care unii habar nu au ce e tehnica despre care tocmai au citit, cu intonatie, e drept, un articol... :twoup:

• 3 weeks later...
Este frumos sa ne bucuram impreuna de aceastĂŁ revista si vreau sa le multumesc celor care au facut si fac inca posibila aparitia ei. O seara faina in continuare. Edited by WeTe

Timisoara, cred ca de maine sau cel mai tarziu poimaine veti avea si voi revistele...

ceilalti trebuie sa isi astepte cu mult interes postasul :)

si inca un ANUNT FOARTE IMPORTANT:

din cele comunicate de contabilitate, in urma cresterii TVA de la 19% la 24%, toate cheltuielile au crescut .

in consecinta, regret ca trebuie sa o facem, dar suntem OBLIGATI sa majoram pretul revistei...

asadar in loc de 10 lei, o revista va costa 12 lei...

dar asta abia incepand cu numarul urmator, din luna septembrie incolo... :twoup:

XXL multumesc mult de revista! O astept si pe cealalata :twoup: :)

PS. ... si apropo de unul dintre articole, va asteptam in nordul tarii(articol BMW HaiHui - itinerarii europene: pe drumul ĂĂŁrii OaÂşului Âşi MaramureÂşului) sa petrecem un timp frumos strabatand aceste locuri, vizitandu-le etc. etc. ... normal, noi astia cu BMW :)

... cine stie, poate o sa organizam ceva...

XXL multumesc mult de revista! O astept si pe cealalata :twoup: :)

e deja pe drum...

PS. ... si apropo de unul dintre articole, va asteptam in nordul tarii(articol BMW HaiHui - itinerarii europene: pe drumul Þãrii Oaºului ºi Maramureºului) sa petrecem un timp frumos strabatand aceste locuri, vizitandu-le etc. etc. ... normal, noi astia cu BMW :)

... cine stie, poate o sa organizam ceva...

ar fi interesanta o CARAVANA BMW CLUB... cu plecare de vreo cateva zile, Turul Romaniei... si am ajunge si in nord, si in est, si la mare si in Banat...

• 3 weeks later...

din pacate, am acumulat peste 10 retururi (unele cu cate 2 exemplare "inside")...

in ritmul asta, o sa inchidem rapid pravalia :twoup:

imi cer scuze, dar de la numarul viitor, pentru comenzile INDIVIDUALE vom merge exlcusiv pe ABONAMENT sau cu plata in avans...

• 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.