Jump to content

Am uitat chei in contact ! Cum desfac usa cu perderi minime?

marius_marius

Recommended Posts

dar nu mai este nimeni care sa aiba cheia de la casa, parinti, frati, surori, prietena, sotie etc? daca nu vezi ca daca ai termopane care au dubla deschidere, alea se pot "deschide" fortandu-le, asa mai intra hotii prin case. daca nu geamul de la baie, daca incapi prin el, ca e mic si ieftin. Edited by Fane_05

o sa razi, dar merita incercat, uite aici

a fost o emisiune pe mythbusters si s-a demonstrat foarte clar ca nu trebuie sa crezi tot ce vezi pe internet... <_<

iata si dovada....

Edited by POIUYT

Am rezolvat-o mai pasnic: m-am suit pe casa, am decupat o felie de scartz , am scos o bucata OSB si apoi am intrat cu chiu cu vai in podul - sunt plin de julituri. Oricum trebuie sa imi mai fac macar o dublura sa o las pe la parinti pe undeva si vreau sa vad schema usii de la masina - imposibil sa nu se desfaca cumva pe langa geam. La fosta masina aveam o sarma gata facuta ascunsa sub masina la toba, pe care o introduceam pe langa cheder geam - agatzam o tija ce mergea de la manerul usii la mecanism . in 15 secunde o desfaceam fara probleme.

Am rezolvat-o mai pasnic: m-am suit pe casa, am decupat o felie de scartz , am scos o bucata OSB si apoi am intrat cu chiu cu vai in podul - sunt plin de julituri. Oricum trebuie sa imi mai fac macar o dublura sa o las pe la parinti pe undeva si vreau sa vad schema usii de la masina - imposibil sa nu se desfaca cumva pe langa geam. La fosta masina aveam o sarma gata facuta ascunsa sub masina la toba, pe care o introduceam pe langa cheder geam - agatzam o tija ce mergea de la manerul usii la mecanism . in 15 secunde o desfaceam fara probleme.

Inseamna ca obisnuiesti sa iti inchizi cheile in masina...

Decat sa muti placi de OSB sau sa porti sarme pe langa toba de esapament, nu mai bine ai fi mai atent?

<_<

Era doar un gand...

vezi ca sunt alarme care le poti deschide prin cod, tastezi codul pe parbriz. avea un prieten o astfel de alarma, a vandut masina, cumparatorul a uitat cheia in masina si schimbase codul si-l uitase si pe ala, asta neatentie si uitare <_<