Jump to content

vand BMW 320dA 203 cai

marss

Recommended Posts

vand bmw 320 dA 163 cai si 340NM cu soft modificat la 203 cai si 420 NM

-cutie steptronik

-110.980km reali cu carte service la reprezentanta

-Bi-xenon cu spalator faruri si angeleyes

-oglinzi electrice-incazite-heliomate

-sistem parctronik PDA fata-spate

-sistem auxiliar de incalzire webasto

-anvelope runflat noi-senzor de presiune

-volan piele cu comenzi

-cotiera frigorifica din piele

-intrare auziliara (jack)

-climatronik pe 2 zone

-scaune incalzite

-senzor de lumina

-pachet lumini cu leduri in manere-lumina in plafoniera spate

-pachet aluminiu interior

-senzor ploaie

-10 airbaguri

-geamuri electrice fata-spate

-inchidere centralizate pe cheie

-sac de ski in cotiera spate

-oglinda interiora antiorbire

-programe ABS,DTC,DSC

PRET 15.300 euro 0723.582.050

Edited by marss

-sistem parctronik PDA fata-spate

-pachet lumini cu leduri in manere-lumina in plafoniera spate

-ce-i ĂŁla PDA? cred cĂŁ te refereai la PDC, care e altceva, Park Distance Control

-când ai spus lumina În plafoniera spate presupun cã te refereai la cele 2 leduri maro pt lumina de ambient. dacã da ai ºi În plafoniera faÞã.

succes la vânzare, foarte frumoasã maºina!

da...greseala de 'tipar'....la lumina spate este o consola cu bec mare ca si in fata si doua lanterne <_< e pentru masinile cu pachet de lumini(senzor lumina,plafoniera spate si leduri in manere) daca uit ceva....completati-ma! o zi faina

da...greseala de 'tipar'....la lumina spate este o consola cu bec mare ca si in fata si doua lanterne <_< e pentru masinile cu pachet de lumini(senzor lumina,plafoniera spate si leduri in manere) daca uit ceva....completati-ma! o zi faina

am ºi eu pachet lumini la acelaºi tip de maºinã ºi plafonierele faÞã ºi spate sunt identice, am vãzut cã ai fãcut o diferenÞã Între ele. Au bec central mare, 2 lanterne cum spui tu(câte un bec Îndreptat spre stânga ºi dreapta) ºi 2 leduri mici maro pt lumina de ambient.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Masina face toti banii!!! beleaua e ca toti vor numai chiripiruri in perioada asta de "criza". Si dupa ce cumpara o masina cu un pret "SUPER" constata defapt ca au luat o mare teapa :) .

ps: am vazut masina ,am mers in ea, e foarte intretinuta.

• 2 weeks later...
baiatule cu dinti de aur eu iam propus numai daca este interesat sa scimbe cu e87 de unde sti ca nu merita e 87 un e90 eu masina acea am acizitionato de noua nu am aduso depe dincolo si iam scris softul masini in fata blocului ci am investit bani grei in acea masina daca iti soptesc ca masina aia e87 face orce m3 nuti vine sa crezi dar dacas vindeo asa cine dintre voi ar da 50000 de euro pe un e87 numai numele este e87 120d dar sub capota este cu totul altceva.