Jump to content

e90 325i SUNET

Raul46

Recommended Posts

E prea imblanzit sunetul, ce se poate face? un filtru aer cold air,ceva ? sau ceva de scos din evacuare ?am dat asa ca idee filtru de aer jos, suna fffoarte bine , dar nu poti circula asa fara, cam riscant la cat praf e la noii . Se deregleaza computeru daca mergi cu masina fara filtru de aer? isi pierde din performante sau din contra ? s-a aprins becu de motor in bord dar apoi si-a revenit, nu mai arata nimic . astept ceva sfaturi , multumesc .

incearca solutia bmw performance ca cold air intake

Ce presupune solutia? Se intervine la filtrul de aer sau la traseul de esapament?

la amandoua, daca te tine buzunarul.

Poti sa iti cumperi bmw performance exhaust care e in jur de 1000 euro si bmw peformance intake care e cam la fel la pret, astea fiind produse originale BMW pt. masina ta.

de fapt is tobe sport si filtru de aer sport, dar diferenta se aude si se simte.

Eu am pe masina (330i) bmw performance exhaust si sunt foarte multumit de el cum se aude,iar prietenii mei sunt de aceasi parere. poate ma bag si la un intake mai incolo.

bineinteles, poti apela si la alti producatori, nu doar la cele bmw originale.

Vei gasii un catalog bmw performance la dealerul tau bmw unde iti sunt prezentate toate upgradurile care le poti facem inclusiv BMW Performance braking system, BMW Performance sport suspension, etc etc.

Edited by kewlya

mersi pt sfaturi si timpul acordat ramane sa ma uit atunci , momentan doar de filtru .

la amandoua, daca te tine buzunarul.

Poti sa iti cumperi bmw performance exhaust care e in jur de 1000 euro si bmw peformance intake care e cam la fel la pret, astea fiind produse originale BMW pt. masina ta.

de fapt is tobe sport si filtru de aer sport, dar diferenta se aude si se simte.

Eu am pe masina (330i) bmw performance exhaust si sunt foarte multumit de el cum se aude,iar prietenii mei sunt de aceasi parere. poate ma bag si la un intake mai incolo.

bineinteles, poti apela si la alti producatori, nu doar la cele bmw originale.

Vei gasii un catalog bmw performance la dealerul tau bmw unde iti sunt prezentate toate upgradurile care le poti facem inclusiv BMW Performance braking system, BMW Performance sport suspension, etc etc.