Jump to content

O mica problema cu schimbatul unui bec la bricheta

Recommended Posts

Pai ce sa fac Ciupanezu platesc deh daca mi-a trebuit belea pe cap,dar nu ar fi problema mi-asi face niste socoteli si daca as avea ceva de rezolvat ma duc la cineva dar sa mi-o faca,sa mi-o repare orice ce am nevoie dar unde?unde ma?ca e circ daca ma duc la service cu asta.....uite vroiam sa schimb becul asta ,off doamne,m-asi duce la reprezentanta dar imi e ca ma cert pe acolo ca se uita ca magaru' la poarta noua,Dane nu mai imi spune de suspensie ca ma apuca toti nervi,ah ce as vrea sa-l intalnesc pe ala care a facut la masina asta asa,primul lucru care as face e sa ma duc la portbagaj sa scot cricul,of doamne bmw bmw.....bmw.....Munchen....

erori de proiectare la nemtii astia care n-aveau altceva de facut

schimbare distributie cu transmisie si vanos eliminat

pozitie in tunel la schimbat becuri de dat cu spatele

pozitie de motociclist in scaun

35 km fara probleme in afara orasului

suspensie sport

roti carnoase

usita rezervor cu arici

rangi scapate-n coa*e (by accident) de nea Gica de la service la schimbarea bucselor..sau numai la aia de pe stanga..nu mai retin <_<

innobilare frecventa

scaune sport

etc...

Si toate din cauza erorilor de design....offff Doamneeeee, mai Taule....

lasati mah omul sa se lamureasca cum se schimba un bec, ce aveti cu el ......

<_<

www.electricieni.ro

Da, dar daca nu schimba suspensia o sa aibe probleme mereu cu ala de la plafoniera cel putin...masina rigida=zdruncinaturi=capete in plafoniera=becuri avariate.....si lista poate continua...mai ales ca pozitia becurilor e o binecunoscuta si recunoscuta eroare de design.....recall-urile produse in lume spun asta, nu eu...

Eu stiu de la user-ul tau....

Pai cum sa nu te enervezi mai Ciupanezu cand nu poti face nimik la ea decat daca rupi altceva,deci nu poti schimba la ea pur si simplu,deci un bec,ma un bec de bord sa nu poti schimba,am facut tot posibilul nu se poate,adica nu am putut,e atat de complicata masina asta si mai rau este la asa ceva ca e si veche si trebuie mereu sa inlocuiesti cateceva la asa ceva,deci acum toti ai dam de aici cu dacia....deci iti iese prin piele asa ceva pe cuvant,poate sa fie si Bentley daca e veche si-ti face nervi si probleme mai bine fara masina naiba,deci daca as gasi pe cineva ia-si palti dar sa faca ce trebuie la rabla asta facuta la Munchen,dar sa stie,dar sa stie sa surubaresca la ea,sa se priceapa.

Ămi vine greu sĂŁ cred cĂŁ ĂŽn tot PiteÂştiul nu existĂŁ cineva capabil sĂŁ schimbe un jeg de bec.

Userul dereglatu este din Piteºti, cu siguranÞã poate rezolva aceastã problemã spinoasã. <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.