Jump to content

Am nevoie de dvd navigatie pt Z4

Guest artistu'

Recommended Posts

Guest artistu'

Salutare,

Nu sunt eu fericitul posesor al acestiu z4 (io am un batranel e38-nu ma omor dupa masini f.mici cu toate ca am si una d-aia mica:D) ci un prieten bun.A cumparat-o de la o firma de leasing din ct(parca) si aia nu i-au trimis inca cd/dvd-ul de navigatie,gasind diverse motive idioate. El s-a cam saturat sa astepte,fiind nerabdator sa vada cum functioneaza jucaria, m-a rugat sa-ncerc a gasi ce-l doare.

Nu vreau pomana,platesc mai ales daca este cu europa de est( Ro.)

Multumesc frumos,seara buna.

Guest artistu'

Macar cu germania sau grecia+....sau ce-o fi in afara de benelux sau US...:blink:

Ca nu exista,e posibil ,dar cine are timp si ceva stiintza ,poate adapta harta pe sistemul de la z4. Chiar ,de cine-i facut sistemul ala de navigatie,stie cineva?...pioneer cumva?

Merci.

Macar cu germania sau grecia+....sau ce-o fi in afara de benelux sau US...:blink:

Ca nu exista,e posibil ,dar cine are timp si ceva stiintza ,poate adapta harta pe sistemul de la z4. Chiar ,de cine-i facut sistemul ala de navigatie,stie cineva?...pioneer cumva?

Merci.

83542[/snapback]

tu ce vrei pana la urma ? un cd de navi sa vezi cum se vede sau vrei sa pleci ?

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.