Jump to content

apa pe admisie

afumatu

Recommended Posts

revenind la topicul meu...........

am luat masina de la service-ul unde o aveam si am dus-o in alta parte...unde am avut-o prima data imi mareau preturile

acum am achitat toate piesele si astept sa imi vina....maine vin o parte...iar bielele le-am comandat din germania si cik vin in 7 zile lucratoare....schimb si segmenti pe mahle sau pe ghoetze acum ce -o gasi....cuzineti de biela pe glico...garnituri pe rentz...curele pe conti...nu mai stiu ce pe ina....buji pe beru

banuiesc ca sunt piese bune...nush ca nu m-am mai confruntat cu schimbatul pieselor si daia intreb si eu

toata afacerea asta ma costa 4500 de ron......

schimbat biele, segmenti, cuzineti,role intinzatoare, filtre, ulei,curatat _chiulasa_......

acum astept piesele

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

....schimb si segmenti pe mahle sau pe ghoetze acum ce -o gasi....cuzineti de biela pe glico...garnituri pe rentz...curele pe conti...nu mai stiu ce pe ina....buji pe beru

banuiesc ca sunt piese bune....

schimbat biele, segmenti, cuzineti,role intinzatoare, filtre, ulei,curatat _chiulasa_......

Probabil role intinzatoare.

Bafta, pe lucrare..

PS:ia-o ca pe-o gluma...am aceeasi fobie ca si Paul..ma zgarie pe-ul asta...Scuze

Edited by DanS

ma zgarie pe-ul asta...

deci ai o problema cu cuvantul PE ....... <_< ......

cum ar trebui stimabile sa se scrie corect aceasta afirmatie "pe ina" ?!

Hai mai nu fi si tu carcotas...(eram sigur ca dai replica :) )

Daca Ina este o "ea" asa s-ar intelege in prima instanta si ar fi corect 100% (si daca ar vrea)...In cazul de fata Ina e un brand (Ina-Schaeffler...www.ina.com) si banuiesc ca trebuie scris "produs de Ina" sau "fabricat de concernul Ina"...sau "fabricat sub licenta Ina"

Banuiesc ca nu e corect de aceea nu vreau sa te contrazic, si beau pe loc si complet o bere pe Carlsberg pentru tine

Corect?

Edited by DanS

Banuiesc ca nu e corect de aceea nu vreau sa te contrazic, si beau pe loc si complet o bere pe Carlsberg pentru tine

multumesc frumos...

si eu beau un uischi pe jack cu energizant pe red pentru tine. <_<

Daca Ina este o "ea" asa s-ar intelege in prima instanta si ar fi corect 100%

(fara suparare, corect sau nu , nu ma zgarie nimic pe creier la afirmatia : rola este pe ina, nu pe febi...tu user pe Dan S+moderator pe Paul, probabil a-ti ramas fara auz,dar uite ca nu suna bine nici cand este vorba de un el sau o ea.. :bashwall: )

eu am terminat cu off-topicul, la romana nu am fost niciodata bun, probabil din cauza ca nu mi-a placut niciodata limba romana... :)

Edited by POIUYT

a fost alta faza......prima data am fost intr-un service si am vrut sa o fac acolo....bun si frumos....mi-a dat jos _chiulasa_ si am dat comanda de piese. a 2 zi ma cheama si imi spune ca segmentii vin numai la set dar nu la banii pe care mi i-a spus ci pe la vreo 25 de milioane...bielele nu mai stiu la ce pret si asa mai departe...vroiau sa ma intepe la pret...si am luat masina si am plecat in alta parte la un inginer dar intr-un alt oras....am renuntat la comanda pe care o facusem...am dus-o la inginerul asta mi-a desfacut tot motorul si mi-a dat el comanda de piese mult mai ieftine la pret si manopera la jumatate....apoi ma suna aia unde am avut-o prima data si imi spun ca nu pot anula o comanda pe cuzineti ghoeotze pt ca e comanda externa si m-au obligat sa ii cumpar....si asa am ramas cu ei....

inginerul nu mi i-a primit pt ca el daduse comanda pt cuzineti pe mahle sau pe alta firma nush sigur....

ink nu am facut motorul...astept bielele din germaniamai dureaza vreo saptamana vred...

cuzinetii sunt sigilati, am factura si garantie la ei....si ii dau la un pret sub piata normal...macar sa scot ceva decat sa ii tin in vitrina

a fost alta faza......prima data am fost intr-un service si am vrut sa o fac acolo....bun si frumos....mi-a dat jos _chiulasa_ si am dat comanda de piese. a 2 zi ma cheama si imi spune ca segmentii vin numai la set dar nu la banii pe care mi i-a spus ci pe la vreo 25 de milioane...bielele nu mai stiu la ce pret si asa mai departe...vroiau sa ma intepe la pret...si am luat masina si am plecat in alta parte la un inginer dar intr-un alt oras....am renuntat la comanda pe care o facusem...am dus-o la inginerul asta mi-a desfacut tot motorul si mi-a dat el comanda de piese mult mai ieftine la pret si manopera la jumatate....apoi ma suna aia unde am avut-o prima data si imi spun ca nu pot anula o comanda pe cuzineti ghoeotze pt ca e comanda externa si m-au obligat sa ii cumpar....si asa am ramas cu ei....

inginerul nu mi i-a primit pt ca el daduse comanda pt cuzineti pe mahle sau pe alta firma nush sigur....

ink nu am facut motorul...astept bielele din germaniamai dureaza vreo saptamana vred...

cuzinetii sunt sigilati, am factura si garantie la ei....si ii dau la un pret sub piata normal...macar sa scot ceva decat sa ii tin in vitrina

adica te-au fortat sa cumperi cuzinetii aia pe ghoeotze cand tu deja comandasesi pe mahle...cum vine asta?

adica te-au fortat sa cumperi cuzinetii aia pe ghoeotze cand tu deja comandasesi pe mahle...cum vine asta?

da dans....poti sa zici ca m-a fortat chiar mi-a zis ca daca eu vreau sa ii dau tzeapa o sa ma tzepuiasca si el....si ca sa evit orice eveniment neplacut i-am luat si gata/....poate gasesc sa ii vand...daca nu ii tin in vitrina........