Jump to content

BMW pana in 25-26.000 euro

gbu

Recommended Posts

fara optiuni ma refer la atatea cu manivele pe spate, fara cd, fara computer de bord... fara lucruri care sunt in 80% din vectra... nu vreau sa jignesc pe nimeni - doar am facut o observatie!

atat timp cat o masina este excelenta de baza (motor bun, transmisie, calitatea materialelor) poate sa n-aiba nimic electric, nici o urma de piele sau muzica.

@agricultoru: gandeste-te daca vrei sa dai toti banii pe masina si ce iti mai ramane pe urma. nu exclude varianta unui 530d E39 cat mai aproape de 2003 cu toate optiunile, fara nici un compromis - pe care iti si permiti sa-l faci cap-coada impecabil la venirea in Romania (daca nu il iei de aici direct) si iti mai raman si bani de-un cico :blink:

si eu recomand la un E39 cat mai nou sa incerci totusi sa gasesti unul din romania cu un singur proprietar, la care preferabil abia s-a incheiat leasingul sau chiar una de buy-back de la bavaria cu garantie second hand de un 1 an. gandeste-te ca in romania nu se fac navete de +100 km / zi cum obisnuiesc multi nemti, romanii isi duc mai rar masinile in excursie in spania si asa mai departe... rulajul e destul de mult mai mic aici.

si eu recomand la un E39 cat mai nou sa incerci totusi sa gasesti unul din romania cu un singur proprietar, la care preferabil abia s-a incheiat leasingul sau chiar una de buy-back de la bavaria cu garantie second hand de un 1 an. gandeste-te ca in romania nu se fac navete de +100 km / zi cum obisnuiesc multi nemti, romanii isi duc mai rar masinile in excursie in spania si asa mai departe... rulajul e destul de mult mai mic aici.

83630[/snapback]

u r kiddin`,right?pui in balanta:

Germania-calitate combustibil-sosele lipsite de gropile ce`ti distrug articulatia-service profesional

Romania in antiteza +bonus loturile de masini facute luni-marti sau refuzate

la calitatea combustiblului m-am gandit mai putin avand in vedere ca nu iau niciodata in considerare diesel, desi agricultoru vad ca vrea cam asa ceva.

romania inca nu mi se pare tara de diesel. doamne fereste sa ajungeti la drum lung prin locuri unde nu sunt benzinarii ca lumea... si sunt destule!