Jump to content

Schimb Astra 2001 cu 318 is/320 coupe

edison

Recommended Posts

Schimb Astra G an 2001, 1,6 b, 84 cp, abs, 4 airbag, AC ...etc. cu 318 is sau 320 coupe inmatr. recent.

edipopa13@yahoo.com.

sal am un 318is model american,interior piele alb inclusiv schimbator ,frina de mina,volan

motor m42 de 140 cai,dublu clima manual,abs, air bag,jante aluminiu,trapa el in 2 pozitii,geamuri si oglinzi electrice,cotiera piele,faruri hela cu lupa si pleoape,grila facelift,MP3 sony,obc mic,filtru aer sport.te-ar interesa o combinatie?

Schimb Astra G an 2001, 1,6 b, 84 cp, abs, 4 airbag, AC ...etc. cu 318 is sau 320 coupe inmatr. recent.

edipopa13@yahoo.com.

sal am un 318is model american,interior piele alb inclusiv schimbator ,frina de mina,volan

motor m42 de 140 cai,dublu clima manual,abs, air bag,jante aluminiu,trapa el in 2 pozitii,geamuri si oglinzi electrice,cotiera piele,faruri hela cu lupa si pleoape,grila facelift,MP3 sony,obc mic,filtru aer sport.te-ar interesa o combinatie?

Schimb Astra G an 2001, 1,6 b, 84 cp, sal am un 318is model american,interior piele alb inclusiv schimbator ,frina de mina,volan

Intrebare ce inseamna model american???? <_< ca are piele pe schimbator???

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.