Jump to content

E39 525dA M-Paket

BDK

Recommended Posts

Nu e nici o diferenta intre cele originale si cele replici, arata la fel si functioneaza la fel de bine.

Apropo..Parca tu ti-ai schimbat racordurile flexibile de la tobe.Cat te-au costat,de unde le-ai cumparat?

Eu nu am diesel.

Te costa cam 300 Ron cu totul, racordurile sunt vreo 100 Ron, manopera e mai scumpa.

Ce legatura are faptul ca masina mea e diesel?Era o intrebare pur informativa pt ca am observat ca ale mele dau semne de oboseala

Are legatura foarte mare pentru ca la masinile pe benzina nu exista racorduri flexibile la evacuare.

Dar la benzina cum se numesc "chestiile" alea de dupa catalizator.Am mai schimbat si eu la alte masini pe benzina si parca tot racord flexibil ii spune :)

misto rau :) mai ales interioru scaunele imi plac fffff mult pt k nu au piele

te corectez cu ceva GEAMURILE DUBLE NU SUNT BLINDATE o gresala des intalnita SUNT GEAMURI ATERMICE

ai o super masina sa stii sper sa fie original exterioru nu facaturi

Greseala mea :)

Nu sunt blindate desi cred ca nu se sparg asa usor :lol:

Oricum sunt o optiune in plus

Masina este cat se poate de originala cum a facut-o mama ei

Foarte frumoasa si bine dotata. Felicitari pt. alegere!

Ceva planuri pentru viitor cu masinica?

Iti sugerez sa ii pui o toba finala cu 2 iesiri, ceva cat mai aproape de OEM, va arata super!

Da ar arata mai frumos cu alta finala dar fiind diesel stii cum e cu fumul .....

Planuri de viitor pt ea..eventual niste faruri cu semnal alb,o magazie de cd-uri ca m-am plictisit de radio si modulator fm-mp3 ca nu e bun de nimic,un bluetooth,poate niste jante mai mari/In caz ca nu ma imbogatesc si o schimb :lol:) cu un E60 sau E53

da o dotare importanta si chiar de folos, se sparg mult mai greu si is foarte bune si iarna si vara. iarna pasteaza caldura si vara racoarea. ffff buna dotarea. parerea mea o optiune importanta

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Multumesc de aprecieri!Diferenta intre 2.5 si 3.0 nu mi se pare chiar asa semnificativa,eventual o resoftare si rezolv problema.Cand am luat masina m-am uitat mai mult la optiuni si la cutie.Am tinut neaparat sa fie automata si diesel.De lipsit nu stiu daca-i lipseste ceva dar intotdeauna e loc de mai bine

• 5 months later...
Multumesc de aprecieri!Diferenta intre 2.5 si 3.0 nu mi se pare chiar asa semnificativa, eventual o resoftare si rezolv problema. Cand am luat masina m-am uitat mai mult la optiuni si la cutie.Am tinut neaparat sa fie automata si diesel.De lipsit nu stiu daca-i lipseste ceva dar intotdeauna e loc de mai bine

este o diferenta destul de mare plecand de la fiabilitate si pana la putere mai ales ca asa cum rezolvi tu cu un chip poate sa rezolve si 3.0 ...

Edited by Mario Marius

• 2 weeks later...
Din pacate am vandut masina si s-a cam ales prafu' de ea.In prezent este avariata.N-am vazut-o dar am inteles ca este destul de rau s-a lasat cu ceva airbag-uri sarite,volan,copertina,usa stanga.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.