Jump to content

secretele conducere auto pe drum cu criblura

23xwe

Recommended Posts

Nu, acum fara gluma... e destul de nasoala treaba cu drumurile de genul.

Eu tin distanta fata de cel din fata, daca nu pot sa il depasesc.

Daca il depasesc o fac cat mai spre exteriorul soselei, accelerez puternic cand intru in depasire si las masina sa curga atunci cand trec pe langa el, intru la loc la o distanta de cel putin 50 de metri de el (depasire larga)

In ceea ce priveste boii care vin tare de pe contra-sens, daca sunt suficient de departe de ei si ii vad veniind cu viteza, trec pe mijlocul strazii si le dau flash-uri.

Daca nu, ma dau cat mai pe margine ... si cum iti e norocul <_< :)

Parca asa mai merge decat sa mergi cu geamu deschis.

..cel cu pumnul in parbriz a fost "demontat" pe la MythBusters, daca nu ma insel....

Cel mai tare secret e ala cu mersul pe contrasens...:bashwall: mai ales la un TIR merge...

Daca nu ai mai facut asa ceva nu iti recomand decat daca esti echipat cu scutece absorbante de ultima generatie

hai ca este tare....cum sa conduci pe criblura...si toate sfaturile nu au nici o legatura cu condusul efectiv......sa deschizi un geam sa mergi pe mijlocul strazi sau cea mai tare sa ti pumnul pe parbriz....eu mai adaug sa mergi cu spatele ca asa protejezi parbrizul <_< ...doamne ce lipsa de ocupatie au unii....

LE: urmeaza cum sa mergi pe calea ferata....si cea mai tare pe contrasens pe autostrada...""tine-ti aproape ca nu stiti ce pierdeti"" :)

Trebuia sa inveti sa conduci cuvintele si semnele de punctuatie mai intai!

• 3 months later...

Solutia este sa pastrezi distanta fata de cel din fata de cel putin 50 de m, deoarece poate arunca piatra cu putere si pana acolo.Si sa conduci incet astfel incat sa te depaseasca toti.

Alta smecherie daca sunteti in vreun mini-race cu cineva incercati cu cat mai multa putinta sa stati in fata,astfel veti evita toate resturile aruncate cu viteza din rotile sale.Cu cat prelungiti timpul in care ramaneti in spate, mai mult nisip-piatra vor afecta masina.

Evitati soseaua de centura a bucurestiului-tirurile arunca pietre in parbriz in veselie.

• 4 weeks later...
..cel cu pumnul in parbriz a fost "demontat" pe la MythBusters, daca nu ma insel....

Cel mai tare secret e ala cu mersul pe contrasens... :) mai ales la un TIR merge...

Daca nu ai mai facut asa ceva nu iti recomand decat daca esti echipat cu scutece absorbante de ultima generatie

hai ca este tare....cum sa conduci pe criblura...si toate sfaturile nu au nici o legatura cu condusul efectiv......sa deschizi un geam sa mergi pe mijlocul strazi sau cea mai tare sa ti pumnul pe parbriz....eu mai adaug sa mergi cu spatele ca asa protejezi parbrizul :) ...doamne ce lipsa de ocupatie au unii....

LE: urmeaza cum sa mergi pe calea ferata....si cea mai tare pe contrasens pe autostrada...""tine-ti aproape ca nu stiti ce pierdeti"" :lol:

Trebuia sa inveti sa conduci cuvintele si semnele de punctuatie mai intai!

Eu inteleg mustrarea ta..... ai vrut sa faci si tu un topic si a iesit parodie .....esti tare oricum... astept cu real interes urmatorul tau topic :) .

Cumva Golful tau are parbriz de tabla? :)

nu ,dar nu imi pare rau de el... :)

p.s. oricum , acu ma risc si cu bmw-u , pt ca e deja crapat parbrizul...cred ca parbrizele de bmw sunt cele mai proaste si cele mai strangatoare de pietricele atunci cand sunt noi...bai frate, l-am mai schimbat si cand e nou, toate pietricele le iau cu el...acu de cand e crapat ,cam 4-5 luni , nu am mai luat una... :lol:

in fata mea mergea un prieten cu un golf 4 si mi-a aruncat o piatra...mi-a crapat parbrizul. l-am inlocuit si de curand conducea un prieten masina, eu fiind in dreapta...si un tir a aruncat niste pietricele in parbriz...si ne-am ales cu 3 ciobituri in parbriz. nu s-a spart parbrizul pentru ca aveam pe interior palasolar din folie + detectorul de radar (adica 2 ventuze) + (gps-ul...cu o ventuza mare) prin urmare tind sa cred ca au absorbit din socul loviturii acele ventuze si palasolarul. ventuzele detectorului erau la 2 cm de ciobituri.