Jump to content

Dezmembrez E36,E46

Recommended Posts

• Replies 880
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salut, un vas de expansiune pt 320i e46 2002?

17117573781 sau 17137787039

salut

vas 150 lei

salut

Ma intereseaza scutul de platic de sub motor (mai spre fata sub raditor acolo) la un e46 320 d 150 cai din 2002 .

Un pret si o poza sa vad in ce stare e si cat se poate de urgent .

Ms mult

momentan nu mai am

salut

imi zici un pret pentru sondele lambda, dar sa fie de la benzinar, codurile www.RealOEM.com 11781433940(dupa catalizator) si 11781742050(inaintea catalizatorului), numai daca sunt in toate mintile lor, ale mele s-au cam lasat de treaba si face figuri masina.

imi zici un pret pentru sondele lambda, dar sa fie de la benzinar, codurile www.RealOEM.com 11781433940(dupa catalizator) si 11781742050(inaintea catalizatorului), numai daca sunt in toate mintile lor, ale mele s-au cam lasat de treaba si face figuri masina.

salut

s-au vandut nu mai am momentan, imi pare rau

salut bogdan,un pret pt volan in 3 spitze fara comenzi la cel de facelift ma refer,o codita tip"rechin" mar interesa ,

salut

volane nu mai am momentan

duminica plec dupa masini, poate o sa am cand ma intorc...

o codita mi se pare ca am (gri)

tre sa ma uit de ea

Salut.

Ai la dezmembrat vreun coupe E46? M-ar interesa cateva piese, dar in special chederul de la usa pasagerului.

De asemenea un pret pentru pompa de la spalatorul de faruri (nu cea pentru parbriz) daca ai.

Multumesc.

nu am, imi pare rau

interior pentru E36 sedan, te rog poze si un pret.Mersi

s-a vandut ieri tot interiorul

mai am niste fete de usi de pe alta masina, o sa le fac poze maine

salut bogdan, mar interesa arcuri sport fata pt un E46 cu coborire 4 cm aprox , daca ai la ce pret?

interior pentru E36 sedan, te rog poze si un pret.Mersi

s-a vandut ieri tot interiorul

mai am niste fete de usi de pe alta masina, o sa le fac poze maine

salut bogdan, mar interesa arcuri sport fata pt un E46 cu coborire 4 cm aprox , daca ai la ce pret?

salut

am unele cu tot cu telescoape de pe un motor cu 4 pistoane

ce motor ai?

Farurile si narile negre le vreu daca le mai ai. Si daca ai cumva al treilea stop de frana de la luneta cu tot cu suporti? la ce pret? pt fiecare daca poti sa imi zici preturi, te rog.

farurile nu mai sunt cele din poza, am unele zkv fara lupa- 100 lei buc

narile se vand impreuna cu grila

al 3-lea stop nu a avut

salut

Farurile si narile negre le vreu daca le mai ai. Si daca ai cumva al treilea stop de frana de la luneta cu tot cu suporti? la ce pret? pt fiecare daca poti sa imi zici preturi, te rog.

al 3-lea stop nu a avut

salut

ce pret narile si grila?

al 3-lea stop nu a avut

salut

ce pret narile si grila?

200 lei

Gasesc si eu la tine o bara M tech 2 e46 Fl?

nu am, imi pare rau

bogdan o bancheta rabatabila ai pentru mine ? ai idee daca pot face din ne-rabatabila cum am eu in rabatabila cat mai OEM way ? ..... daca nu macar una cu cotiera :)

salut

rabatabila nu am avut pana acum, iar cea cu cotiera s-a vandut saptamana trecuta ,imi pare rau

si sa-i pui rabatabila tre sa-i sudezi niste prinderi pe caroseria ta...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.