Jump to content

Dezmembrez E36,E46

Recommended Posts

M-ar interesa si pe mine urmatoarele: chedere geamuri fata-spate, stanga-dreapta, 3...4...5... surubele pentru aripa interioara de plastic, fata de la clima manuala(cele 3 rotite (vezi poza topic masina)), bandouri plastic negre, chestia aia de prins roata de rezerva, cric si cheie. Preturi, poze si cum facem cu transportul. Multumesc frumos.

Salut

da-mi un tel si o rezolvam

trimit prin fancurier

0749 621 488

0765 430 118

• Replies 880
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

M-ar interesa si pe mine urmatoarele: chedere geamuri fata-spate, stanga-dreapta, 3...4...5... surubele pentru aripa interioara de plastic, fata de la clima manuala(cele 3 rotite (vezi poza topic masina)), bandouri plastic negre, chestia aia de prins roata de rezerva, cric si cheie. Preturi, poze si cum facem cu transportul. Multumesc frumos.

Salut

trimit prin fancurier

0749 621 488

0765 430 118

E ok, dar totusi as dori niste poze... sa vad starea dupa care ne auzim la un telefon sa iti dau datele si sa vorbim despre pret si transport... in acelasi timp as vrea si un pret aprox... Multumesc frumos.

Salut

trimit prin fancurier

0749 621 488

0765 430 118

E ok, dar totusi as dori niste poze... sa vad starea dupa care ne auzim la un telefon sa iti dau datele si sa vorbim despre pret si transport... in acelasi timp as vrea si un pret aprox... Multumesc frumos.

arata-mi tu la care chedere sa fac poze ca nu am inteles...si o sa le fac

am nevoie pentru un e46 2003 facelift de:

bara fata cu proiector dreapta

armatura bara ( in spatele barii din plastic e una din aliaj de aluminiu)

aripi

aparatoarele de noroi pe partea dreapta lunga+scurta

suport plastic prindere bara... se prinde bara in partea laterala.. ( dreapta)

daca ai ceva te rog sa imi spui multumesc!

am nevoie pentru un e46 2003 facelift de:

bara fata cu proiector dreapta

armatura bara ( in spatele barii din plastic e una din aliaj de aluminiu)

aripi

aparatoarele de noroi pe partea dreapta lunga+scurta

suport plastic prindere bara... se prinde bara in partea laterala.. ( dreapta)

daca ai ceva te rog sa imi spui multumesc!

salut

mi se pare ca mai am decat aparatoarea mare de noroi

ma uit maine si te anunt

Dezmembrari Bmw E46,caroserii ,elemente caroserie, volane, interioare, suspensie, piese motor,motoare diesel ,benzina ,multe piese

Tel. 0749 621 488

0765 430 118

Racitor EGR pentru 320d 136 cp la ce pret il dai?

daca despre asta e vorba ,numai complet il vand asa cum se vede in poze cu 400 lei

post-23090-1262813983_thumb.jpg

post-23090-1262814000_thumb.jpg

Dezmembrari Bmw E46,caroserii ,elemente caroserie, volane, interioare, suspensie, piese motor,motoare diesel ,benzina ,multe piese

Tel. 0749 621 488

0765 430 118

sall am si eu nevoie pt un e46 318i '99 senzor debitmetru,valva pcv,si inf kt ma costa tot ansamblu din usa stanga spate de macara pt geam electric....mssssssss

Tel. 0749 621 488

0765 430 118

sall am si eu nevoie pt un e46 318i '99 senzor debitmetru,valva pcv,si inf kt ma costa tot ansamblu din usa stanga spate de macara pt geam electric....mssssssss

salut

am pcv -50 lei

macara spate completa -300lei

Tel. 0749 621 488

0765 430 118

salut

am pcv -50 lei

lasami pls nr tau de tel sau intra pe id meu ukyo_cs43_bob ...de unde esti .senzoru de la debitmetru nu ai?

Tel. 0749 621 488

0765 430 118

salut

am pcv -50 lei

lasami pls nr tau de tel sau intra pe id meu ukyo_cs43_bob ...de unde esti .senzoru de la debitmetru nu ai?

debitmetrul 350 lei

0749 621 488

0765 430 118

Edited by Bogdan15RAM

salut

zi-mi te rog niste preturi daca ai urmatoarele:

motor 318is M44 + cutie + anexe

ansamblu frana fata + spate

salut

am un m42 18is

si am si franele

lasa-mi un nr de tel pe pm sau suna-ma ca vad ca esti ca si mine din Craiova

motorul e inca pe masina si se poate proba

0749 621 488

0765 430 118

salut

momentan nu am decat un e36 sedan 325,nu am ce-ti trebuie tie

Salut cd player cu functia mode ptr magazie ai. Ptr un e 46

salut

nu am cd ,imi pare rau

am magazie daca te intereseaza OEM

La ce pret?

0749 621 488

0765 430 118

zi mi te rog merge pusa pe e 46 daca nu am locasul ala in portbagaj ptr magazie. si poti sa mi zici si pretul?

Salut cd player cu functia mode ptr magazie ai. Ptr un e 46

salut

nu am cd ,imi pare rau

am magazie daca te intereseaza OEM

La ce pret?

0749 621 488

0765 430 118

zi mi te rog merge pusa pe e 46 daca nu am locasul ala in portbagaj ptr magazie. si poti sa mi zici si pretul?

ti-o dau cu tot cu mocheta pt magazie, cu suport

suna-ma maine si o rezolvam si cu pretul si poate ti-o aduc eu la Buc saptamana asta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.