Jump to content

Dezmembrez E36,E46

Recommended Posts

• Replies 880
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

salut un senzor de temperatura pt e46 nonfacelift se gaseste?dak da la ce pret ? :) am nevoie de ala care e "tzugiat" asa :-?? la mine e in partea stanga a masinii

salut

momentan nu mai am ,s-au dat toti senzorii de temp, imi pare rau

Salutare , M-ar interesa fete de usi pentru un e36 coupe , sa fie in stare buna, ma poti ajuta? si un pret daca se poate. Multumesc

salut

eu nu am ,dar are un prieten unele impecabile pe albastru inchis

daca te intereseaza da-mi un tel 0749 621 488, 0765 430 118 sa-l pun sa-ti faca niste poze la ele

m-ar interesa si pe mine un volan in 3 spite cu comenzi si cabluri aferente, fara air-bag ptr un E46 din 2003 si daca ai, ce pret..Si inca o intrebare --masina mea e fabricatie ianuarie 2003, are integrat piltul automat sau trebuie sa cumpar si modulul ptr pilot?Astept un raspuns - mersi mult...

m-ar interesa si pe mine un volan in 3 spite cu comenzi si cabluri aferente, fara air-bag ptr un E46 din 2003 si daca ai, ce pret..Si inca o intrebare --masina mea e fabricatie ianuarie 2003, are integrat piltul automat sau trebuie sa cumpar si modulul ptr pilot?Astept un raspuns - mersi mult...

salut

nu mai am volan cu comenzi momentan

ce motorizare ai?

Salut,carcasa filtru de aer pentru E46 ai?daca ai, la ce pret?Intreb pentru un prieten...

salut

ce motor?

am primit macaraua. Multumesc mult! :)

OFFTOPIC: @seamann, suna la bavaria, le dai VIN-ul si iti spun ei daca masina ta are sau nu pilot automat. Iar daca sub pedala de acceleratie ai o cutiuta aproape sigur ai. Gasesti mai multe detalii aici http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...l=comenzi+volan

Edited by ToShiRo

cumpar alternator 318is,e36,preferabil de 105 amperi

salut

am un alternator de 18is Valeo dar nu stiu de cati amperi este

In legatura cu carcasa pentru filtru de aer...m-ai intrebat ce motor.Motorul este de 2500cm 24 v

:lol: am uitat inseamna

nu am, imi pare rau

pt putin :)

si alta data

cumpar alternator 318is,e36,preferabil de 105 amperi

salut

am un alternator de 18is Valeo dar nu stiu de cati amperi este

In legatura cu carcasa pentru filtru de aer...m-ai intrebat ce motor.Motorul este de 2500cm 24 v

:lol: am uitat inseamna

nu am, imi pare rau

pt putin :)

si alta data

lasa un nr de tel pt alternator sa vorbim

intercooler pentru 320d 110kw 2002 ai....poate sa fie si fisurat/spart pe mine ma intereseaza cotul de plastic din stanga cel incercuit....

uite si datele pentru el...

Charge-air cooler18X8,4X31 09/2001 03/2003 17517786351

salut

nu am decat unul pt 320d nfl sau 330d complet

pt fl nu mai am

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.