Jump to content

Dezmembrez E36,E46

Recommended Posts

• Replies 880
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

m-ar interesa piesa din imagine..nush exact cum se numeste..e pentru E46 320D Nfl..astept un pret..ms mult

post-15914-1247773420_thumb.jpg

da,este si costa 100euro

catalizator cu tot cu racord flexibil pentru e46 facelift 320d 150cai la ce bani?

racord flexibil 150 ron, catalizatorul 70 euro

farul fata dreapta cu totul, si un pret te rog. e fara xenon din ce vad?

farul este 100euro,dar semnalul e putin ciupit

doar farul fara semnal, ultimul pret te rog.

si daca este original ce marca scrie pe el Bosch sau AL (Automotive Lighting). Daca e ZKW sau alti producatori nu ma intereseaza.

merci

farul este bosch si costa 100euro(semnalul ti-l dau gratis ca ti-am zis ca e crapat)

salutare

ma intereseara si pe mine nuca de la schimbator si un bandou aripa stanga fata(bmw318 2002)

nuca de schimbator e 60 ron,dar nu arata foarte bine si bandou stg sa ma uit in ce stare este

Salut , aparatoare noroi dreapta fata care se prinde de aripa , capac de la scut de motor si buson ulei daca ai si inca ceva emblema de pe capota !Astept raspuns , mersi !

aparatoare de noroi 80 ron

scut 150 ron

scut 150ron

busonul nu pot sa-l dau ca astept pe cineva sa cumpere motorul cu totul

capota am vandut-o cu tot cu emblema

Dezmembrari Bmw E46,caroserii ,elemente caroserie, volane, interioare, suspensie, piese motor,motoare diesel ,benzina ,multe piese

Tel. 0749 621 488

0765 430 118

Bogdane,

O emblema capota e46 FL?

emblema capota nu am s-a vandut azi cu tot cu capota

Salut,

scut motor din plastic + aparatori noroi stanga dreapta + senzor temperatura exterioara pt e46 diesel

daca este si la ce pret?

Multumesc

scut motor 150ron

aparatoare noroi (partea mica sau mare?) 80ron/buc

senzor de temp 50ron

si daca este original ce marca scrie pe el Bosch sau AL (Automotive Lighting). Daca e ZKW sau alti producatori nu ma intereseaza.

merci

farul este bosch si costa 100euro(semnalul ti-l dau gratis ca ti-am zis ca e crapat)

pot sa iti dau 200ron ca eu am AL si nu stiu daca se potriveste oglinda interioara si geamul de far; daca vrei sa il dai in 200ron da-mi un PM

merci

pot sa iti dau 200ron ca eu am AL si nu stiu daca se potriveste oglinda interioara si geamul de far; daca vrei sa il dai in 200ron da-mi un PM

nu pot sa-l dau in banii tai,imi pare rau

sal butonul pe partea dreapta care actioneaza geamul electric pt e46? ms

da, este

0749 621 488

0765 430 118

Jantele de pe 328-ul asta la ce pret le dai? La fel m-ar interesa si interiorul, la cat te-ai gandit?

jantele sunt 520euro(cauciucuri noi) si interiorul 500euro cu tot cu fete de usi

Interiorul este complet din piele? Bancheta rabatabila?

Volanul il dai la schimb cu al meu + diferenta (am volan sport in 3 spite)??

Jantele de pe 328-ul asta la ce pret le dai? La fel m-ar interesa si interiorul, la cat te-ai gandit?

jantele sunt 520euro(cauciucuri noi) si interiorul 500euro cu tot cu fete de usi

Interiorul este complet din piele? Bancheta rabatabila?

Volanul il dai la schimb cu al meu + diferenta (am volan sport in 3 spite)??

interiorul este juma-juma(piele si material) si bancheta este rabatabila

cu volanul nu fac schimb,pretul este fix

Sticla oglinda dreapta ai cumva ?

da am,suna-ma

Sal,cromul exterior la ce bani il dai?ms

salut,150euro

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.