Jump to content

Masca fata la e36 sedan e de aceiasi lungime cu cea de coupe?

Recommended Posts

Salut baieti,am o mica nelamurire,are cineva de aici un325 e36 si vrea sa mai dea dupa el si sa-l duca la fier vechi,e nenmatriculat,ma intereseaza daca masca fata cea cu ''narile'' stiti ca se prelungeste in parti pana in lateral,vreau sa stiu daca e vreo diferenta intre cea de coupe si cea de sedan si cum se schimba daca e ceva complicat ca sa stiu ce fac,deci daca stie cineva,deci ma intereseaza si cums e schimba daca trebuie sa dau cumva bara fata jos ca dupa aceia iara ma enervez si mai spun anumite cuvinte...,deci va rog daca stie cineva,salut.

Salut baieti,am o mica nelamurire,are cineva de aici un325 e36 si vrea sa mai dea dupa el si sa-l duca la fier vechi,e nenmatriculat,ma intereseaza daca masca fata cea cu ''narile'' stiti ca se prelungeste in parti pana in lateral,vreau sa stiu daca e vreo diferenta intre cea de coupe si cea de sedan si cum se schimba daca e ceva complicat ca sa stiu ce fac,deci daca stie cineva,deci ma intereseaza si cums e schimba daca trebuie sa dau cumva bara fata jos ca dupa aceia iara ma enervez si mai spun anumite cuvinte...,deci va rog daca stie cineva,salut.

deci se potriveste!

Ciupanezu hai sa nu mai vb. de service ca sti care e problema.... nu vreau sa se faca experimente si sa pierd timpul pe acolo,pai Dane eu vroiam sa stiu sigur ca daca trebuie data bara jos de pe fata.....e cam nasol sincer sa fiu,in colturi e problema ca ea e fixata acolo si tare ma tem ca va trebui bara data jos si e teroare,eu cand am dat bara de m pe una originala vai de mine ca daca nu era un baiat mai priceput o lasam fara bara,zeci de suruburi,prinderi cat mai nasoale.

Daca ai suspensie sport, masina e mai joasa si trebuie sa stai aplecat mai mult. In rest e la fel.

Pai Ciupanezu daca un mecanic de la orice service nu are abilitati sa schimbe un bec la bricheta la e36 dar eu de unde sa am?deci vroiam sa stiu cum se monteaza ca daca se da bara jos nu as mai lua-o ca nu am chef sa ma enervez din nou,deci daca stie cineva precis cum se monteaza ma intereseaza in colturi cum se fixeaza ca acolo e problema ,deci de lungime e la fel indiferent ca e de sedan sau coupe ca nu mai vreau sa ma duc cu....e36 ca asta sta pe o straduta cu gropi cu chestii am intrat o singura data si faceam echilibristica din ambreiaj,frana si acceleratie si cu parcarea e greu asa intru cu alta masina si ai dau cu a-2-a si totul merge rapid,fara stres si injuraturi.

Nu se pricepe nimeni sta si bajbaie sa analizeze unde sunt prinderile,sa calculeze,,chestii asta as putea sa fac si eu dar imi e sila,de acea intreb aici,sti cat de complicata e o bara de e36?cate suruburi cate prinderi,in ce pozitii incomode sunt amplasate,si pe interior zeci de plasticuri tuburile alea,termometrele,atat de complicate sunt incat te iei cu mainile de cap,la alte marci nu e asa,eu de acea intreb sa nu ma complic.

Nu se pricepe nimeni sta si bajbaie sa analizeze unde sunt prinderile,sa calculeze,,chestii asta as putea sa fac si eu dar imi e sila,de acea intreb aici,sti cat de complicata e o bara de e36?cate suruburi cate prinderi,in ce pozitii incomode sunt amplasate,si pe interior zeci de plasticuri tuburile alea,termometrele,atat de complicate sunt incat te iei cu mainile de cap,la alte marci nu e asa,eu de acea intreb sa nu ma complic.

Daca nu-ti convine vinde-o si i-ati Dacie, ca la aia e simplu... o sarma si s-a reparat.

La asta trebuie sa desfacit 6 (sase) suruburi, si sa dai filtrul de aer jos.

Edited by Mihai Viteazul

bogdyy primul lucru pe care trebuie sa-l faca un proprietar de E36 este sa-si download-eze manualul bentley. Acolo sunt multe explicatii, cu poze despre cum se fac diferite operatii la masina.

Acolo poti citi prima oara inainte de a deschide topic pe forum.

Ai manualul?

Sunt curios ce probleme i-o pune masca aia.....S-a apucat de tunning....In loc sa schimbe becul ala de care vorbea recent. Eu unul inclin sa cred ca face totul la misto..altfel e prea de tot.

Bogdane tu nu cumva lucrezi pe la vreo reprezentanta si ne testezi nervii?

ÂŞtiu cum e prinsĂŁ bara, nu mi se pare deloc complicat sĂŁ o montezi.

Care alte mĂŁrci?

BMW-urile sunt construite foarte inteligent, poĂži sĂŁ schimbi uÂşor aproape orice.

Cumva compari cu o Dacie?

ÂŞtiu cum e prinsĂŁ bara, nu mi se pare deloc complicat sĂŁ o montezi.

Care alte mĂŁrci?

BMW-urile sunt construite foarte inteligent, poĂži sĂŁ schimbi uÂşor aproape orice.

Cumva compari cu o Dacie?

El are multe termometre acolo si d'aia...si tuburi si suruburi puse sa omoare nervii consumatorului...Bogdane, reclama-i pe aia de la BMW AG la protectia consumatorului...cineva tot trebuie s-o faca...Sa nu se mai joace pionierii aia in design, cu nervii tai..

Off Doamneeeee, sa nu poti si tu sa schimbi o masca, un bec...ceva acolo...fara sa te lovesti si sa-ti smulgi parul cu patentul din crestetul terminatiei corpului.

Edited by DanS

Salut,nu stiu cine spunea ca eu fac misto,mie de asta imi arde?alta treaba nu aveam,aaa sau stiu unora nu le vine a crede cate probleme poate face un bmw vechi unui posesor,pai bun atunci celor care nu le vine a crede uite sa creada,da.......eu nu pot sa schimb absolut nimik la ea ca intampin numai probleme,ce sa faci...mai sunt si cazuri din astea,Dane deci...nu stiu cum se prinde masca in parti,imi e sa nu trebuiasca sa dau bara jos ca.....Ciupanezu spune ca piesele sunt usor de desfacut dar poat enu stie exact despre ce e vb. sau nu sa confruntat cu asa ceva,sunt multe suruburi,unele bagate in niste pozitii aiurea rau de tot eu le consider figuri,fitze sau nu stiu cum sa spun la alte marci nu e asa am vazut o bara de golf 3 data jos nu e ma asa de complicat,deci zicea cineva mai sus ca nu se potriveste masca pai cum e pana la urma daca poate sa imi spuna cineva precis,cu e36....nu mai vreau sa ma duc nu pot sa o parchez pe acolo,sunt niste damburi,gropi adica o portiune de drum pt majoritatea masinilor,daca nu stie nimeni ma duc pana la urma cu masina asta dar imi fac un car de draci.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.