Jump to content

unde gasesc adaptor filtru ulei urs m20b25 pentru a monta

Recommended Posts

stie cineva? imi trebuie sa cumpar piesa inconjurata cu rosu sau as vrea sa imi dati idei despre unde sa montez sonda respectiva ca sa ia temperatura uleiului (are pas marunt la filet ... nu stiu exact de cit). ceasul indicator e marca RACETECH. Banuiesc ca si adaptorul ala ar trebui sa fie aceeasi marca. sau se gasesc si universale? multumesc mult.

stie cineva? imi trebuie sa cumpar piesa inconjurata cu rosu sau as vrea sa imi dati idei despre unde sa montez sonda respectiva ca sa ia temperatura uleiului (are pas marunt la filet ... nu stiu exact de cit). ceasul indicator e marca RACETECH. Banuiesc ca si adaptorul ala ar trebui sa fie aceeasi marca. sau se gasesc si universale? multumesc mult.

Din cate stiu ai putea sa incerci la Racing Nick, eu am mai luat de la el diferite chestii si cred ca poate sa iti aduca ce ai tu nevoie. Stiu ca odata cand am cumparat eu niste arcuri , in fata mea cineva a luat exact un astfel de adaptor pentru un filtru de ulei, vrand sa isi monteze un ceas care indica temperatura, pe un E30 binenteles.Acum singurul lucru care nu il stiu este exact firma, dar nu ar trebui sa fie o problema.

Incearca acolo ca poti avea o sansa buna sa gasesti ce iti trebuie.

Bafta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.